Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li u ovoj zemlji ikad posla dobiti djeca i mladost opkoljenog Sarajeva. To sto mi otac nije poginuo i sto sam ziva je cista slucajnost. Cetiri godine granatiranja, smrti svuda oko nas. Cetiri godine gladi i zime! Sad sam citav covjek sa davno zavrsenim fakultetom i nemam posla u gradu koji jesam branila dok su se neki suncali po obalama Dalmacije, studirali po Beogradima, a ocevi im pucali po nama sa cetnickih i ustaskih polozaja.
@politika.je Takvi danas u Sarajevu imaju posla. U zakon se morq uvesti da se priotitet pri zaposljavanju da, ne samo djeci poginulih boraca, vec i svim stanovnicima opkoljenog Sarajeva!
@politika.je A sto se tice ovih iz HVO-a i ove Jasne Zlomislić (nomen est omen-ime je znak) to nisu djeca poginulih boraca vec ratnih zlocinaca!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
djeca onih koji su poginuli prije 22-25 godina sada imaju vlastitu djecu
Otpustite pola familije koju ste uhljebili i eto mjesta za svu djecu sehida ;-)
Kladio se focak s drugom u marku da moze izdrzat 2min pod vodom, i utopio se.
@Focanskiprinc
Gdje da apliciram.
ovo vise nema smisla................djeci je trebalo pomoci dok su bila djeca.........
Ovo je odlicna vijest.Svaka cast na ovome.Ovoj populaciji treba pomoci,njima je zaista potrebno
U Zakonu o dopunskim pravima boraca regulisano je da djeca poginulih boraca imaju prednost pri zapošljavanju samo bojim se da to niko ne poštuje.
A OVI KOJI NISU POGINULI NIŠTA JEL MATER VAM EBWM
ko te yebe kad nisi na vrijeme pogino... džaba ti je sad ginuti, ne pika se...
JA SAM VEC NA DRUGOM SVIJETU SAMO SE NIJE UKNJIZILO
BiH je propala država sa licemjernim stanovništvom koje se uporno laže godinama....
podajte im po 16k i neka sami nadju i plate a ne ovako napamet
Konačno jedna normalna vijest.