Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U normalnim drzavama to se radi stalno, standardi se ne dizu samo za vrijeme nekih manifestacija i za prodavanje laznog sjaja
Ja volim sarajevo ebite se hejteri
A cim skrenes sa glavne ceste(tramvajske), docekaju te kesurine po zelenim povrsinama, stepenicama itd. PRVID grada - stoka kasabu napravila od nekadasnjeg glavnog grada zemlje.
Neka Rad ispostavi za ovo račun Direkciji SFF-a.
To bi trebalo da je normalno i svakodnevnica a ne vijest.
Treba puno vise radnika na terenu da se i po koji kompleksas i seljak neodgojeni pocisti ako je kako moguce ☹️😓
to je suvo/suho čišćenje kasabe pošto za mokro pranje ulica nema vode.
@zasarajevo ... čuj, napij se najbolje vode, pa u vašoj vodi je 12% fekalija (čitaj govana). fuuuj lesi, pfuuuj.
@StariSat ... ja sam tvoju podmazo da ne škripi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Wau ciste grad iako im to nije posao??
Još da dozvolite alkohol bar ljeti.
a zasto samo za vrijeme Sff-a, sarajevo je uvijek puno turista.......treba svaki dan citave godine da se cisti i sredjuje......od turizma zivi
@SrbljenjeVlaha ja za sobom ne ostavljam smece........ali svaki dan kupim smece drugih koji bacaju na moj travnjak kese, boce itd. i uvijek se pitam......ko te odgoji tako ??