Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledajte mu samo slike na profilu. Ovo sve govori...hahahahahaha! Maykoo li ti ybm, prisjesce ti svaka marka koju ces dobiti, za lijekove ce ti trebati, kopile tursko!
musliiiiiiciiiiiii izgubili ste pravo na argumente onog momenta kad ste sahranili monstruma delica uz najvise vojne i drzavne pocasti
Od 27 izabranih sportista, a uspjesi onog najstarijeg datiraju od cak 1956 (!!!), znaci 54 godine, znaci 1 sportista u 2 godine, nasli ste ovoga, koji NIJE NI OTISAO NA OLIMPIJSKE IGRE ???!!! Ovo genocidasi koji sjede u nasim institucijama namjerno orkestruju i provociraju ne bi li se desilo kakvo sranje. Pozivam sve na miran protest ispred Ministarstva Civilnih Poslova sutra u 12:00 sati da kazemo bagri da je DOSTA!
.... e ovo je bosna.... koje licemjerstvo... a uvijek ugrozeni :(
Muslimani brisu du.pe rukama danasnja medicina ce vam reci da bi efektivno ocistili fekalije nanesene na ruku trebate da perete ruke bar 10 min pod vrucom vodom. Zakljucak muslimani de facto ne samo de jure JEDU GOV:NA!!!! Dobro si jim reko da da oni slave svoje kol.jace i zlo.cince a tu bi da se osuđuje tuđe ljude sto.ka poturicka!!!
zasto ne dopustite i propustite moj komentar prije ovog onaj dugi XD ... vi ste jos gori iz Sa-x.compostavite vakve novosti i dopustate samo prepucavanja a cinjenice i dobre argumente nidje veze manipulisete raju samo bjes , huja mrznja ......zalosni ste i puni lazi i govana kao ova dvojica na slici !
Samo nek se rasipa sa budzeta he he he he .... ovi sto vode zemlju aj sto su sve unistili vec su unaprijed zaduzili kreditima MMF-a djecu koja ce se tek roditi ..... Gdje prestaje svaka normalnost pocinje BiH ....
Kmet jadnice suncokretu pa odlucite vise suncokreti sta sad jel vi volite tuuurke ili ne? Sta su sad turci genocidasi ko Srbi ili vasi turci koje vi tako castite i volite i dozivate sta vise suncokreti? Pa niko vas i ne voli zbog toga izdajice ste vecite vi nikome verni niste vi ste poturicka ga.mad. Ko voli izdajnike onaj ko je svog izdao izdace i druge to zna svako!! I gde ti to vidis slicnosti bosanceros gllupi Srbi visoki,jaki i beli a turci mali.cokati i crni gde su te slicnosti gllupane zattucani? A i geni na ovim prostorima su dokazani 2005 i u glavnom svi su isti juznoslavensko poreklo sta znaci da su i hrvati i muslimajmuni istog porekla ko mi i ima svega 3% primesanih gena i o cemu ti onda nabijas tu jadnice zattucani koji je isfrustriran istinom! Da cujem sad da li volite turke ili jih obtuzujete genocidastva kao Srbe ajde suncokreti izdajnicki odlucite vise??
Turci jebavali njihove bake oni u ovom ratu guzili vaše hanume samo vi suva qrca hodate
ovo je velikka sramota, gdje mi zivimo, i hocemo jednu jedinstvenu BOSNU I HERCEGOVINU, sa ovakvim G.O.V.N.I.M.A nikad to necemo imati, gadi mi se ova drzava....
Ovi momci bi trebali da tuze SAX zbog tendencioznih clanaka koji ih osudjuju za nosenje majica sa likovima koji nisu osudjeni za ratni zlocin i time im nanose kako profesionalnu tako i privatnu stetu, dok sa druge strane preko pola stranice odaju pocast osudjenom ratnom zlocincu Rasimu Delicu, kao \"ratnom heroju\"!
Znači ovim ljudima ovdje nema spasa.Umrijećete svađajući se čiji bog ima veću k1tu.Ja odavde odoh vani radit i uživat a vi se prepucavajte oko nevidljivog nepostojećeg nebeskog bića.ocam!
Ma ova dvojica nisu čak ni turci, više naginju na cigane koji se većinom izjašnjavaju kao srbi, vjerovatno zato što imaju slične (ne)higijenske navike
Sta nas briga za te kjafirske sportove. Eto njiha tamo, imamo mi nase heroje u sjedecoj odbojci
Nemojte dizat tenzije sad kad cijeli svijet mrzi muslimane i kad puca u Bugojnu mozda ce i pustit karadzica i mladica opet da nastave. Isplatiti ove sportase i cutati je najbolje