Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dao Bog i da ostane!Samo riječi hvale sam čuo o ovom čovjeku!Obrazovan, pošten, pravedan, a mangup prije svega!
ovaj nekad dojavljivao za racije po vratima radio saf komesar jbt ti trubu
Stav obraz i karakter ljudeskara 1 po 1, sretno i da potraje !
Kad vide političari, naročito ovaj ministar Katica o kakvom se covjeku radi, tražit će sto prije da se i on razriješi… Fatmir ne da pardona nikome, čovjek je jedan kroz jedan… jednom riječju mangup
Kao da su birali osobu koja ih neće slušati. Pa Fatmir majci grešku oprostio ne bi, a ne ušljivim političarima koje bi kao trebao slušati. To je jedna oficirčina 1/1.
Jedini covjek koji moze unaprijediti MUP KS, jedini koji je zavrsio vojnu oficirsku skolu u Turskoj al mislim da ce biti samo u VD-u, jer nije niciji poslusnik.
Mora da radi kako mu Izdajnici narede zato su i Otjerali Selimovica nije radio kako oni kazu
Ovaj ce da radi kako Mu Trojkasi narede !