Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijete mi vrijedi puno više od svih kazni koje možete napisati... Nakon prve vakcine imalo velike probleme,i trebam biti budala pa vam vjerovati? Vjerovati zdravstvu kojim žari i pali persona sa prosjekom 7.1 u državi kojom vladaju lopovi? Pa nije niko toliko lud. Zato odhebite I vi i vaše vakcine.
A sto milioni djece sirom svijeta nemaju problema, sto su mnoge bolesti nestale samo se jos poneki slucaj registruje u najsiromasnijim drzava svijeta, to nista?
@Geograf sam si na pragu odgovora ali ga ne vidiš... Širom svijeta, a ne širom banana države u kakvoj mi živimo, najkorumpiranoj u europi sa vjerpvatno najglupljim ljudima i najpokvarenijim političarima .
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Mirsad Hadžikadić, najobrazovaniji, najčistija kampanja! Misli svojom glavom, birajmo poštene i sposobne ljude, ne podobne stranačke lutke na kanafi! Pogledajte obraćanje naciji profesora Mirsada Hadžikadića sa CD FACE TV: https://www.youtube.com/watch?v=gN1qmedAFZU
Za ovo bi trebala biti zaprijećena i kazna zatvora makar do 1 godine.
Stop vakcinama! Usporili smo evoluciju zato što preživljavaju bolešljiva djeca.
Antiwaxeri luduju. Ok, vaše pravo je da ne vakcinišete svoje dijete, pravo društva je da izoluje to dijete tako što ga neće primiti ni u obdanište ni u školu. Da se vas pita, još bi velike boginje i polio harali čovječanstvom. Zatupljeni internetski stručnjaci koji su popušili Wakefield teorije.
Nemoj tako drug, ipak su se edukovali sa par youtube videa i buzzfeed clancima.
treba da država garantuje da ukoliko nešto bude dijetu zbog te vakcine da onda sve troškove snosi država.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja neću nikad svoje vakcinisati. a kazne nek pišu koliko hoće.
A to što će to tvoje nevakcinisano da zarazi okolinu, to nikom ništa ha? Sebični maloumnici i internet doktori
hvala Bogu nikada bolesno nije bilo, takodjer djeca od mojih prijatelja su zdrava da zdravija ne mogu biti a niko nije vakcinisao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Muslim da po ustavu Bosne i Hercegovine niko nije obavezan a kamoli u demokratskom svijetu natijeran da to izvrsi odmah iseljenicke papire traziti azil i slicno jer to je teror nekoga mimo njegove volje tijerati na nesto kontra tuzba i traziti odlazak van granica bih iovako nema nista pametno u njoj. Medicinari i farmaceuti sa kupljenim diplomama. Novorodzencad zguraju po troje u jedan inkubator eto nam zdravstva OLOS i STOKA.
Da vam valjaju vakcine, svi bi se vakcinisali. Tesko onome ko nema pare, veze i stelu prilikom vakcinisanja. Sve dok nema vakcina kako treba...mozete izdavati naloge!!!!
Da pogodim 87 Srpske djece, to je ono malo sto je kuroslava ostalo u nasem muslimanskom Sarajevu.
Realno imam troje djece i svi se vakcinisu ali isto tako realno mora drzava da sa svojim laboratorijama stane iza tih vakcina jer iskreno ne vjerujem farmaceutima
zalostoddrzave vakcine su ispravne! Ništa manje od onih u Mađarskoj, Hrvatskoj, Slovačkoj itd.! Budi siguran u to!
@MaYaZlatu imaš li kakvu manje banana državu da uporediš?