Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno je sramota da na nivou države ovo pitanje nije riješeno. Bravo za Općinu Centar.
Da, zato treba uvesti u zakon da se to radi onima koji zive barem 10 godina u opcini, tj. da ne bude zloupotreba iz drugih krajeva.
@Roin Problem treba riješiti na nivou države. Godinama se priča o Zakonu a još uvijek nije donesen. Mislim da ljudima koji žele zasnovati porodicu treba pomoći, bez obzira u kojoj općini, gradu, kantonu žive...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Općino,svaka čast.💪
bas lijepe vijesti, mnogi buduci roditelji ce se obradovati, hvale vrijedan projekat
Drago mi je da danas postoji projekat poput ovog, sve pohvale. Svjesni smo toga koliko se danasnji bracni parovi ne mogu ostvariti kao roditelji, koliko je danasnji zivot ubrzan. Zelim svu srecu buducim majkama i nadam se da ce se ovo pitanje rijesiti i na nivou drzave.
Tako mi je drago zbog ovih mladih parova koji se igrom slucaja ne mogu ostvariti kao roditelji.Super da postoji ovakav vid podrske za njih
Jedan od ljepših projekata za koje sam čula, a svim ženama zelim puno sreće, da sto prije postanu majke..
Ko živi na području Općine Centar ima sreće... Ovo bi se trebalo regulisati na državnom nivou.. Centar, BRAVO!
Divno je procitati da opcina centar pomaze sufinansiranje, u moru losih vijesti ova je divna. Svaka cast
giluqvuo2812
Osjetljiva tema, kvalitetna ideja.. Dugujemo zahvalnost i nadam se da ce se i nastaviti ovim stopama..
Nekim ljudima nije lahko dobiti djecu pa im treba pruziti podrsku da probaju i na dr.nacin kao sto je vantjelesna oplodnja. Do covjeka je da se maksimalno potrudi, a Bog odredjuje.
Opcina Centar stvarno napreduje u svakom pogledu,ovaj slucaj je cist primjer koliko Opcina Centar ugadja i misli na svoje gradjane,na malisane ,na razvijanje ove opcine i opcenito grada Sarajeva.sve desetke.samo naprjed.
Ako Bog da, da dobiju i dvojke i da budu dobri roditelji toj djeci
Centar centrova. Pa kako ovo bolan? Beba je beba. U nizu naših bisera.
kakav je vakat dosao ne mozes ni dijete napravit bez para...
Drago mi je sto ne postoji dobna granica,i da se pruza podjednaka sansa zenama svih zivotnih dobi👌
Sve pohvale,sve vise ljudi ima problema sa zacecem,a svi znamo koliko postupci vantjelesne oplodnje kostaju,finansijska situacija nazalost mnogima ne dozvoljava da se odluce za ovaj korak,tako da je i vise nego pohvalan ovaj korak koji je napravila Opcina Centar