Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova razlika u broju grla nastala je ulaskom konja u izvrnu i zakonodavnu vlast .. Eno ih u raznoraznim parlamentima, skupstinama i ministarstvima ...
Ima ih i na klixu,botuju sve u 16.......
konj je jako lijepa i plemenita zivotinja. velika bi šteta, a još veća sramota bila da ova vrsta nestane.
konji u tekstu su figura ili.....???
Prije rata u BiH je bilo preko 4 miliona Bosanaca, posle rata milion a danas ih nema (popis 2013). Danas imamo konja ali ne zovu se bosanki brdski nego bošnjački gradski.
srbi su krivi za ovo
Ista sudbina čeka i nas Bosance i Hercegovce. Prije rata nas je bilo 4,5 miliona, sada nas ima 3,8 miliona. UN prognozira da će nas do 2100. biti milion manje. Ovo je samo naznaka šta i nas čeka.
Halo sta vam je bolan, kako se smanjuje broj konja, bogami po svim statistikama kod nas u BiH se povecaje broj konja.
jad i cemer. ne znamo cuvati svoja blaga....a ima ih na svakom koraku....
Svi se uclanili u SDA😂
kompetentni
Sve nam propada pa i Konji jer nas vode Konjine..
prodale ih balije sdaovske za svinje