Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poruka pod šifrom Srbo Nisam ja baba ja sam nena. Znaš šta hoću da svaki ratni zločinac odgovara za sve što je uradio posebno se zalažem za moj KRVAVI VIŠEGRAD. Hajde srbo da ja i ti popišemo genocid nad VIŠEGRAĐANIMA to možemo uraditi za 10 dana ja ti plaćam dnevnicu 200 KM. Zapamti da svi SRBI nisu ČETNICI, ali svi ČETNICI jesu SRBI, a ČETNICI su izrodi od Srpskog naroda
zasto nebi ponovo napravili tuzbu protiv ovih,materijala ima i vrsit pritisak na ovaj maskaradni bijedni sud nepravde!kad su vec lijepo znali sakrit optuzbe i pokrivat zlocince treba ponovo tuzba,a ovaj put preporuceno pismo da se slucajno opet ne izgube!
Genocidne dvonoge zvijeri treba da jede mrak,nikakvo sudzenje im ne treba.Nama treba tajna sluzba poput Izraelskog Mosada i Americke CIA/cije/ koja ce da cisti BiH od genocidnih brabonjavih subarasa i genocidasa.Jedini i najbolji nacin da se ideologija SANU SRBIZMA-NACIZMA iskorjeni je da se zvijeri potamane. Nastavak odbrane BiH slijedi ubrzo.Stoga duge cijevi i snjpere spremiti da se gamat istrijebi zauvijek.
@@Trojka >Pa lojavci jedni kako vas više nije sramota da se pretvarate da ste Srbi ? e vidis. izolacija manijaka poput tebe u RS jje edan epohalan napredak BIH. Samo jos kad bi se RS-u sprijecilo da ometa normalne ljude u BIH institucijama sve bi bilo na svom mjestu. Postojanje RS ima svoju svrhu. RS treba da bude tretiran kao podrucje u kojem zive nenormalni ljudi.
Nas ima milion i po a \"vaši Srbi\" poput Divljaka su jako rijetke životinje i služe kao teriguz. Možemo i mi živiti sa normalnim Bošnjacima poput Omera Brankovića ali sa Lagumdžijama i sličnim fašistima nema šanske. Za takve idu šamari.
@ i neka 20.07.2009. u 15:15 Zašto hoćeš da živiš sa životinjama ? Odvoji se. Dok živiš da Srbima očekuj šamare. Dok postoji BiH nema mira ni pomirenja. @@i neka sa životinjama se ne živi,one se ignorišu i zatvaraju u zatvore, sa poštenim srpskim narodom nije NIKADA bilo problema živjeti, BiH će postojati vječno a sa takvim kao što si ti POMIRENJA NEMA,jedino se u tome slažemo.
@ i neka 20.07.2009. u 15:15 Zašto hoćeš da živiš sa životinjama ? Odvoji se. Dok živiš da Srbima očekuj šamare. Dok postoji BiH nema mira ni pomirenja. Da ti nisi možda dragan dabić,pa se javljaš iz haga.Jer način kojim je on stvarao genocidnu tvorevinu identičan je tvom pisanju,ti ne komentarišeš zločin,nego odvojite se,nemojte živiti sa \"životinjama\".....Pa to je politika genocidaša,rasturiti Bosnu i Hercegovinu nije bitno kako,koristiti i najmonstruoznije zločine protiv nesrpskog naroda,zavaditi narode do maximuma,palite im žene i djecu žive po kućama itd.... PATRIOTE OVE ZEMLJE SE NIKUDA NEĆE IZDVOJITI a ta politika i zločini su i na pošten Srpski narod bacili toliku crnu mrlju da se godinama neće \"oprati\"od toga.
Kad bi se samo ove posrbice po Bosni malo smirile svima bi nam laknulo.
laze kuja teroristicka. ovo je njen analno-oralni nauk iz neke od dzamija gdje se poturicka pascad uce terorizmu.
Zašto hoćeš da živiš sa životinjama ? Odvoji se. Dok živiš da Srbima očekuj šamare. Dok postoji BiH nema mira ni pomirenja.
Eto, time se srbcici ponosite? Paliti zive ljude?!? VI STE ZIVOTINJE! Niste ljudi!
Trojka 20.07.2009. u 11:50 Ja jesam Srbin.....a zar je i bitno koje sam nacije citajuci ovo....A ti Brate Srbine ako podrzavas ovog \"junaka\" koji zatvara civile nejac i pali...potrazi sebi kakvog lijeka..,izoluj se,,bolestan si i opasan za okolinu... idi u crkvu pomoli se bogu ....bratski savjet @@trojka Doista danas sam pročitao negdje jedan post i tip kaže da ovakva zlodjela i barbarstva podržava preko 80 % Srba,ali ja mislim da podržava manji broj,recimo preko 50%.@@trojka,znam da se o jednom narodu nemože ništa reći čitajući mišljenje jednog \"poštenog Srbina\" ali i ja ovaj gore post potpisujem,pročitaj ga još koji put,doista,neznam,nemam riječi.Mislim da si bolestan,opasno.
Kakvi komentari,kakve psihopate odobravaju ovako monstruozne zlocine?Boze sacuvaj.Mjesto vam je u ustanovi zatvorenog tipa,nakaze jedne! Ne treba se s vama raspravljati,nego vam pozeliti isto! Izgleda da samo takav jezik razumijete!
Ne, sami smo sebi dovoljni. Pravi narodi ne ližu pakaš drugima da bi im se svidili. To vi izmišljeni narodi morate. Mi udarimo šamar pa nas mrze ali poštuju.
Ovdje je najbolje rjesenje zatvoriti granice, uvesti embargo svakoj od strana i pustiti nas da se unutar granica BiH obracunamo. Nek ovaj put to bude \"gradjanski\" rat pa do istrebljenja. Ko ne zeli Bosnu - il\' rob, il\' grob!!!