Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nisu ludi poslanici SNSDa, da glasaju za taj zakon i posalju svog predsjednika u zatvor.
Poslanik SDP-a BiH u Skupštini Tuzlanskog kantona Zoran Jovanović danas je podnio zahtjev za istupanje iz ovog Kluba i ubuduće će djelovati kao samostalni poslanik. Razloge za ovakvu odluku Jovanović nalazi u činjenici, da Klub u kojem je do danas djelovao, nije podržao prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika Skupštine Tuzlanskog kantona, koji bi omogućio poslaniku HDZ-a BiH u Skupštini TK Miji Krešiću, formiranje Poslaničkog kluba.
Srbija je bolesnik Balkana, vječito u stranputicama, rob svog ogromnog nacionalnog egoa napuhanog lažima, isbojanim povijesnim podacima, konstantno nacionalnom paranojom tj. manijom proganjanja i osiječajem lažne velicine, zelje da se dominira susjedima, želja za novim teritorijem, zelje da se nekako asimilira, da se udari oznaka "srpsko" drugim jezicima, narodima, kulturama. Od kad su se oslobodili od Turaka jedan jedino rat na ovim prostorima nisu propustili, a mnoge su izazvali sami; dva balkanska, ubistvo Ferdinanda i prvi svjetski, potom de facto okupacija drugih naroda u prvoj Yugoslaviji, drugi sv. rat, eksplozija nacionalizma i zlocini pet izgubljenih ratova 90-ih završenih sa NATO intervencijom i sudom u Hagu osnovanom od UN.