Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bišćani uskoro neće imati pitku vodu, migrante smještaju u zaštitnu zonu izvorišta. I migranti imaju fiziološke potrebe, a zna se kako se to rješava u prirodi. Katastrofa. Ovo može samo u BiH.
@WillyWonka Ajd ne rise prije rata je tamo deponija bila, svo smeće iz Bihaća gore se odlagalo ! Problem je što je gore neuslovno (voda, kanalizacija, struja - ništa nema) i stranci neće to da pkate, a naši nemaju odkud !! Ovo je Šuhretu zadnji ekser u kovčegu.....
@WillyWonka Nema veze to. Podnijeće oni taj teret važno je da su migrante smjestili u područje koje naseljavaju Hrvati ne bi li se i ono malo starijih Hrvata odselilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nemojte praviti nikakve trajne centre - nikad nece otici ako to uradite
..jedna kisa kad padne ovdje ce se stvoriti takvo blato da ce tek onda da nastane sprdacina....:)
Samo vi njima gradite i mamite ih ovamo. Umjesto da se organizujete i protjerate to već jednom odavde, a vi upravo suprotno radite. Ma bravooo samo tako radite pa ćemo još malo ratovati protiv migranata.
za svakog migranta koji nepozvan dođe iz rs-a, barem jednog iz fbih uputiti odnosno vratiti nazad u laktaše odakle je i došo
"...gosp.Wigemark nema nista protiv odlaganja hrvatskog nuklearnog otpada uz bosansku granicu,ali ima protiv smjestanja migranata uz granicu EU.I valjda predlaze da ih smjestamo u sredinu bosnjacku i da im ne damo da mrdaju,kako bi nam koliko sutra rekao da ne ispunjavamo uvjete za EU.Dakle niposto ljude ometati u kretanju i ne krsiti ljudska prava,lokacija je odlicna i ne uzimati od EU novac za gradnju objekata za migrante.."
Tih 30000 bolje je da se da u k0ntrolu granica, zasto nama treba da im pripremamo obroke pa 2000 obroka nek je 3km jedan to je 6000 km dnevno i 180000 mjesecno, sta mi imamo od toga i zadto to treba ovako maloj zemlji kao bosni koja ni na koji nacin nije dovela do migrantske krize.
Meni nije jasno kako dio njih nema nikakve dokumente i slobodno se krecu nasom drzavom. Zamislite da mi odemo bez iceg u Njemacku. Pa pobacali bi nas ko vrece.
Podijelte im i metalne sipke da se rokaju
nistanusta
vidite samo one migrante koje Hrvatska vrati nazad,a one koji prodju do Austrije i Njemacke ne vidite..možda bi trebalo da vam pošalju razglednicu.
Napolje sa smradovima,kojeg uhvatite u gradu palicom po glavi.ako i je lose neka idu u sudijsku arabiju,katar..................ako su ih hrvati tukli imaju i pravo.
gledam sinoc migrant iz pakistana prica otisao u hrvatsku vratili ga u bih onda otiso u sloveniju vratili ga u bih a u bih niko nema pojma da ih vraca u srbiju, po ovome se vidi kako je bih banana drzava
Nema od toga nista, pa ko bi ostao na ovoj ledini u nedogled.
Migrante treba vracati tamo odakle su stigli....ali to ocito vlada hoce da bi krala lovu od raznih donaCIJA KAO ZA I POSLE RATA PROSLOG
baš će oni biti na nekoj livadi bogu iza nogu.