Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oduzeli ste nam radna mjesta oduzeli ste nam slobodu e pa jos nam oduzmite i skank pa stvarno nema smisla fuj
Naslov je kul… ispade da SIPU placaju skankom 😂😂
@dibbidus naslov ko neki moderni western
Ne znam,meni je ova Sipa draga nesto pravo,sve sto se fakat uradi ovdje oni ucestvuju non stop.Nekad je malo,nekad ne upali,ali oni odrade top cini mi se,zezne tuzilastvo poslije.Meni izgledaju i sposobni i da imaju volju,ok mi je Sipa skroz
nas mup u akciji droga fuj to.cuj akcija artan a pao za skank. ako je.trava onda nek je akcija livada. ako je bijelo onda nek bude akcija ves na ruke.
Znaci da su hapsenja.koja sipa obavi po nalogu kantonalnog tuzioca nelegalna. proizvodnja i promet opojnih droga je zabranjena zakonima entiteta a ne kzbih. kzbih ti propisuje kazne za ratne zlocine genocid terorizam napad na ustavno poredak i sl sto je krupno i nadlezan je u vecini slucajeva sud BiH. koga god uhapsi sipa po nalogu kantonalnog tuzioca pa cak i federalnog a da je djelp po KZFederacije samo kaze nije legalno to i izadje.
E, a sta bih ja uradio za tu saku. HHAHAHAHAHHA
kome smeta skunk, de je elita sto smrcu koku ko njih ganja
Znaci da sve one koje je SIPA po nalogu kantonalnih tuzilastvava lisila slobode ili oduzela neku imovinu, je zakonski neosnovano i kao tako krivicno djelo zloubotrebe tog istog kantonalnog tuzilastva. Koji amateri!
A ovo Lukač želi reči da se ovdje nije radilo o ORGANIZIANOM kriminalu koji već jest u nadležnosti SIPA-e ...
Za šaku skanka: SIPA ne može raditi po nalogu kantonalnih tužilaštava Pa meni vise i ne treba do saka skanka dnevno :-))) .
Skank je ušao preko granice, zato je SIPA nadležna. KAd se bud eporizvodio u BIH onda je nadležna lokalna SPECIJLNA policija ! Ašta ako je mješoviti kanton ? Pa onda treba uspsotaviti OPŠTINSKE SPECIJALNE paolicije, pa gdjje je jedan anrod u većini u toj opštini onda reaguje samo njegova specijalna opštinska policija !
u BiH su svi eksperti kako nesto ne moze , a rijetki su oni koji kazu kako moze
Ma samo neka hapse...
A za šaku dolara 😂😂😂😂😂😂
Ta ista tvoja federalna policija je prije godinu upala kod istog i izvrsila pretres, naravno nije nista nasla. Juce upala sipa kod istog i uspijesno pronasla narkotike.
A ko da ih hapsi policija mup-a. Pa policija i radi sanjima. Ovi juce uhapseni rade 10 god . Otvoreno jer su kupili ove iz mupa.
Ka'e SIPA upala, pohapsila. Znaš oni zeznuti dečki, beskompromisni borci protiv kriminala. Tako otprilike izgleda kad prosječnih Bošnjo opisuje SIPU, a u suštini se ni po čemu ne razlikuje od drugih policijskih agencija, naravno izuzev reklame i medijskog pumpanja i po tome što u svojim redovima ima mnogo ratnih zločinaca.