Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni traže za šupe u federaciji ogromne pare a u entitetu do džaba..opet smo mi se izgradili a sad vama u entitetu i para nestalo kuče se raspadaju i sad neko vam kriv..i sad bi prodali śto prije i za srbiju da kidnete.šaka jada upravu bi onaj hrvat..a kosovo ste tako prodali i priznato a sad kmečite...vi bi prodaöi kosti mrtvih za pare.nemate ponosa nikakvog.
Kad se ukine entitet onda tek če da vide šta smo u stanju napraviti i da cvjeta ko nekad sav sadašnji manji entitet..ima mnogo nekretnina i zemlje u vlastništu muslimana hrvata koji ne žive tu u sadašnjoj bjedi.
Sto Ramicu onoj sirotinji u Podrinju kao donaciju podvali bolesne junice uvezene iz Bugarske,pa ih sada banke terete po 700 km,jel' te boga strah?
"ODRŽIVOG POVRATKA" ??????????????????????????????????