Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U petak 03.06., (zmija sa slike) na sred Bjelava, zvali 69 institucija i udruzenja jedino nismo javnu kuhinju zvali i na kraju zmija otisla sama sutradan kad se odglavila... Znači virila do pola iz kuće gdje se probala provući.. Ovi sve sa jednih na druge prebacuju, nazvali muriju kaze drot dispečer eto da se raspitam kome da se obratite pa nazovite malo kasnije.. Šou program, skupio se komšiluk oko zmije ko' oko Yuge 45... Samo nismo hurmašice pravili...
@RSPD sistema. I niko nije smio da je uhvati? Mogao bih biznis pokrenuti.
Nije ti ovo otrovnica nema problema!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
otkad ja pričam da je sarajevo postalo malo veće selo, a niko mi ne vjeruje
@seljokIZsarajva pa drzi ih kuci kao kucne ljubimce - kad su ti toliko drage
Sarajevo nije selo... Sarajevo ima historiju ali se nakotilo takvih kao ti pa ukaljaše ovaj grad. Zbog takvih se i desava ovo sto se desava.. Vrati se ti u to tvoje selo odakle ti je babo doso... Pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
korupcija, kriminal, peksinluk, psi lutalice ..... jadne zimje, ako i postoji neka, su najmanji problem.
Sta reci? Grad je prepun pasa lutalica , smeca , zaraslih zelenih povrsina , a sada i zmija. Ima li Sarajevo uopce gradonacelnika??
Nekad je imunološki zavod u Zagrebu otkupljivao otrovnice ,moglo se dobro zaraditi al sad ih i nema toliko i niko ih ne otkupljuje..Imamo Bosna lijek mogo bi se on ovim baviti jer niko u bivšoj Jugi ne proizvodi serum sve se uvozi.
protiv zmija paliti tekstil i staru odjeću. najviše se nalaze na gomilama otpada, kamenja, okolo potoka i rječnih tokova gdje im je lovište.
Ih kads se napiše ovakav članak, kako krene prodaja tih "preparata", to je čudo ... "Za DŽIRLO narod džirlo proizvodi... Manite se gluposti, nema u gradu nikakve najezde, mada je sve uzročno-posledično vezano. Ogroman broj pasa lutalica je skoro pa iskorijenio mačke, a mačke su super lovci gmizavaca i glodavaca... Kuće trebaju imati mačku...
I eto reklame za Sanitaciju.
Ma gdje su glodari tu su i zmije... i nesto kontam narodu ne smetaju golubovi a smetaju im zmije... Ali ne zmija je vijugava i ruzna pa ne moze... I to je Bozije stvorenje koliko god ruzno bilo, samo zaobidji ako te strah a ne ubijaj.
golubovi su ptice koje su oduvijek bile tu. ako znas uopce sta je ptica, tebi je to sve isto haha!
nemoj da vam na vrat natvarim SNAKE TRUST...
Molimo zmije da ne izlažu stanovništvo opasnosti
Joj i ovi lupaju gluposti, cuj protjeruje zmije, a gdje ih protjeruje?? u Njemacku?? Zmije bi sa tim preparatom iz jednog naselja presle u drugo sto je presipanje iz supljeg u prazno i nije nikakvo rijesenje z problem.
hoce li se pojaviti neko udruzenje za zastitu zmija, kao sto cuvaju pse lutalice
Odnesite im Zmiju u zgradu Opstine,..pa nek je oni ganjaju.....
Nekako, po mom misljenju, Sanitacija bi trebala da bude odgovorna za zmije. Gradjani bi se trebali obratiti Sanitaciji i ja mislim da bi oni rijesili problem. Zalutale zmije, desi se.
Sanitaciji pisali , al niko nije dao odgovora , htjeli ljudi platiti sami , al odgovora nigdje
Da bi neko bio nadlezan moramo prvo uspostaviti iz koje je etnicke grupa zmija, a cudi me da to vec nije navedeno u clanku..
Loš znak.