Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budale se samo čude. Lopovi kradu. Kako vam nije jasno da oni u odborima što broje kad vide listić koji im ne odgovara samo dopišu još nekog iz druge stranke i to je ne važeći listić. To se radi uvjek. Treba uvesti zatvorske kazne za te lopovluke.
Samo digitalno glasanje uvesti i to je to, sve lopovi, bio jednom posmatrač, kriminalne radnje se rade, bio mlad i nije me zanimalo toliko, bitna bila cvaja, sve živo zlo.
jbt narod ili je pola nepismeno .. ili odradjuju dobar posao u birackim odborima...
Mirnesovi glasovi 70%...
Pazi ovo, sad kad su kmeri dobili izbore niko se ne zali na izbornu kradju kao eto oni fini i zlatni. 🤡🤡🤡🤡
Trojkaši pričaju priču o nepismenom narodu kad im godi. Nemaš šta biti pismen kad glasaš za predsjednika, ašićare pokraden Bakir
Pokradoše Bakira
Nema ovdje ☀️ dok komplet narod ne izađe na ulice i uradi ono što je trebalo da se uradi i 1991. g.
Mogao je i Hadzikadic pobjediti. Ko zna.
jel okruglo 222.000
Ovo je za njih rat, sredstva se ne biraju. Najlakše pored protivnika dodati još jedan X, dalje cemo po potrebi...
Najviše zbog toga sto se moze glasati samo za Predsjednika iz Hrvatskog ILI Bošnjackog naroda, nemože se glasati za oboje.
Ovakvi debilkosi koji pojma nemaju kako se glasa nego onako izadju da poniste listic ili zaokruze sve zivo jer su politicki nepismeni zbog takvih idiota zavisi mozda formiranje vlasti i buducnost zemlje, nevjerovatno koliko je narod u ovoj drzavi politicki totalno nepismen on pojma nema ni za sta glasa ni koga ima pravo zaokruziti ni koji su sad izbori opci ili lokalni, jadni mi sa ovakvim seljackim zatucanim mentalitetom ovih 222 hiljade mentola beskicmenjaka
Nisu svi nepismeni ja odlicno razumije politiku,ali moj listic je ne vazeći jer niko na političkoj sceni BiH nije vrijedan mog glasa,sve sami lopovi.Redovno izlazim na izbore, necu da neko popuni moj listic. Ovako izadjem i stavim jedan veliki x preko cijelog lista.
malo više krađa SDA i SNSDa, a nije ni Covic nevin
Za predsednika RS na svakom poništenom označena Jelena i još neki lik.
Ti znaš. provjerio ili ti je tetka javila? hahaha
Dodas iksic u jos jednu stranku i listic je nevazeci... Zar nije tako?
Gledam evo izlaznost na izborima. Ove izbore treba definitivno poništit. Izlaznost nije ni 35% prosječna. Ne znam da li ima to u ustavu, ali u svakoj normalnoj državi bi se poništili ovi izbori. Od 35% koji su izasli je 222 000 neispravnih listica. Dakle, 15% ljudi izabralo vlast. Daj me nemoj.
Sumnjivo mi je mnogo ovih 222 000. Mnogo, mnogo sumnjivo.
Oj jesi statisticar.. 😂