Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za SDP, pokazali ste svima na političkoj sceni u BiH šta je to neposredna demokratija, gdje članstvo odlučuje o najodgovornijim funkcijama, a ne uskostranačka oligarhija.
Pa normalno, nije ovo SDA i njihov Kongres jednog čovjeka.
Jedan član jedan glas, vrh demokratičnosti, zato bravo za SDP!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukoliko SDP uspije da pobijeti pritiske izvana i iznutra definitivno će ubrzo postati stranka broj 1 u BiH, jer vidimo da i pored svih nedostataka su jedini znali boriti se sa svim problemima bosanskohercegovačke svakodnevnice.
@BosnaBošnjacimaBPNP Ajde idi svojim nacionlistima koji će ti donijeti ručak na stol ako budeš se dičio tim šovinističkim glupostima, eto sad imaš nacionaliste na vlasti, zajedno SDA-HDZ i danas je 21.08.2015. još sve penzije nisu isplaćene.
SDA je u ovih skoro godinu dana dokazala da je jedna nesposobna banda, koja laže narod sa bajkama o radnim mjestima i koja je pokrala prošle izbore. Uskoro će se i raspasti, tako da, SDA 2018 ide u dugogodišnju opoziciju. A to oko penzija, smiješan si maleni!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poslije Alijanse za promjene trebala su tri izborna ciklusa da glasaci zaborave koliko je SDP bio uspjesan u vladanju i da ponovo glasa za njih. Ako tako bude i ovaj put 2026 ce SDP ponovo imati sansu na izborima... A do tada neka srede kucu, a pravi pocetak toga je izbor predsjednika koji ne lici na izbore u Sjevernoj Koreji :)
Opet će to biti Nermin Nikšić (i opet neće biti nebošnjak). SDP nije ono što bi trebao biti.
Misliš da je SDP baš ono što treba biti?
Zna se da ce pobijediti glavonja niksic...predstava za budale propalog sdp-a
igor for president! svi ostali su potrošeni ili dokazani lupeži. Čuj imaju svoj CIK......ko država u malom :)
Ovdje je sve gotovo, sudija sviraj kraj!
cudo pa SDP ne bira trojicu - po jednoga iz reda svakog naroda
Kad partija postane svrha samoj sebi....
poštovani. prije dva dana sam prolazio pored centrale sdp i izgubio novčanik. ako neko od poštenih članova pronađe novčanik....ma ustvari, nema veze :D :D :D
Fadil Novalić ti ga je pronašao, javi se njemu ;)
ja sam čuo da su našli neki mozak polovan, ne znam jel u novčaniku bio ?!
gerila mafija
Jasmina Imamovića za predsjednika.