Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnian Reality 2017 Svaka cast drzavo !
I opet ce na izborima nooorod da glosooo za Boookira. Plus kad treba organizovat' proteste nigdje nikoga ali cim dodje Aca Lukas pune se dvorane. Yebo ti nas, ono na'.
Ko ima novac u ovoj zemlji moze zaposliti i kerove. Isto tako ko ima funkciju u stranci, dobro radno mjesto u elektrodistribuciji taj moze sta hoce, da bar ima neko iskustvo....BLJAK!!!!
citati vijesti sa klix-a iz bezbjedne udaljenosti tj. daleko od BiH, neprocjenjivo...
Nije ni skupo, 17000 KM plus fakultet 3000 KM, sve skupa 20 000 KM, a plaća 2000 KM. Samo sjedi i lagano lova stiže. Ako nemaš novaca uzmeš pozajmicu, recimo na dvije godine, ostane ti svaki mjesec bar 1000 KM i naknade, topli, prijevoz itd.. Sve u svemu super, ima li još toga da se i ja uhljebim ha haha....
Vrijedi sigurno, moj jaran ima 2700 platu. Daš jednu polugodišnju platu i miran si do kraja života i to živiš kao kralj. Jedino je tužno što se ovo dešava i što je ovo živa istina. Danas se poslovi kupuju, takvo je vrijeme i takva nam je država.
@Komentar iz mase daj kontakt jarana, očajan sam hah..
Mene ovo nista ne cudi da vam pravo recem.Puh
Ovo je uobicajena praksa za zaposlenje u javnim preduzecima i budzetu. Ne bi se oni grabili toliko za fotelje da nije ovakvog priliva novca u stranacki budzet. Direktor Bosnalijeka, BH Telecoma i dr jakih firmi imaju plate preko 10 000 KM i to 80% ide u stranku a ostatak njemu. Pa svaka stranka ima isti program i metod zaposlenja radnika.
Slušalice za muziku su najveća prevara tehnologije. Kupio sam bezbroj do sad. Traju 2-3 mjeseca, onda oslabe, pa prestane radit jedna pa na kraju i druga
@kraftwerk šta ti jedeš sinovče pa si tako bistar i upućen
@kraftwerk sve je to bilo uredu dok nisi udario na zvuke Kalesije. Ipak, zahvaljujem na strucnom savjetu !
Đe su sad ti što traže da se pogodimo dok je mladosti
citam, cuckam, masem glavom. rijeci mi fale. ne znam vise nista
a ja se budala ibretio kome one mikrokreditne sa onakvim uslovima plasiraju tolike kredite....aaaaaaaaaaaman zaman
streljati
Pare govore, usta se sprdaju.
priça jedan lik iz telekoma da je zaposlio zenu u telekom preko svog ahbaba koji je sef neki il je bio sef a ovaj ko samo zamolio ga i eto zenu zaposlise a uz to jos sere kako direktori zaposljavaju svoe zene na stelu?! care reko jes ti svjestan da je i to stela u tvom slucaju on zino???
djubrad
Na samom počektu ročišta odvojen je predmet Mirsada Kukića u odnosu na ostale optužene, a sutkinja Tanja Curović je obrazložila da je to urađeno zbog efikasnog vođenja postupka, posebno ako se u vidu ima ZDRAVSTVENO STANJE optuženog. Ovaj balegar ne vadi cigaru iz usta .