Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja predlazem da spiric proda Q7 i donira novac
A zasto sada Bosnalijek ne donira 2 miliona kad su znali godinama da otimaju od javnih sredstava i doprinosa svih gradjana. javna je tajna da Zavod KS placa i do 8 x skuplje lijekove nasoj PATRIOTSKOJ kuci bosnalijek, i na taj nacin bogati par pojedinaca u toj kompaniji, pa bi ovo za njih bila sitnica da doniraju, ako svi znamo da se na samo dva lijeka sa pozitivne liste moze ustedjeti i do 5 miliona KM na godisnjem nivou!
ja svojoj zavezem samarcinu i kazem radjaj ku.rvo!
mogu nase hanume radjat i bez porodilista kad sef kaze.
Pa bilo bi i čudo da bilo šta što je potrebno privedu kraju, bitno je da su im džepovi puni, a to sto nam je porodilište kao da je juče rat stao, nikog nije brga. Enterijer je pravo ugodan, da se porodilje jako dobro mogu osjećati. KATASTROFA..... Čuj zafalilo im eto samo dva miliona..... a prije mjesec bilo dovoljno.... dobar izvođač, kome mora dat razliku????????
Poslije svih onih donacija,sadaka svih onih zemalja koje su se iskesirali njima i dalje nedostaje 2 miliona.Nikad nadolmit ove bandite mosnjacke.
Da im fali 2 miliona za kakvu mijadzu, naslo bi se dok si rek\'o postecija.
Sreca te sam se ja vec rodio
Sreca te sam se ja vec rodio
a ja mislio da su vase hanume srbi silovali. bice da ste to onda lagali?
bol me krac za ovo ja GA BACAM NA SEVKI!MALI MI JE NA SNAZI IZGUBIO! SEVE,SEVE,SEVE...
@mosnja pa normalna stvar nego praviti porodilista i dzamije jer dosta je vahinja udalo se za muslimane pa sad treba da nam djecu radjaju i da se vjerski obrazuju.
samo 2 miliona?
ne jedi g.ovna kafire
ovi mosnjaci samo porodilista i dzamije prave, samo nema juge da ih prehranjuje u njihovim spavaonicama! pa zele zadrzati srbe i hrvate da kupe harac.