Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i za ovo treba veza!
Ja cu sebi napraviti 12.340.000 rezova na dicku ako ovi zaposle bilo koga: Bitno je da se ovaj direktor zaposlio.
Oni koji će moći dobiti posao u okviru ovog projekta su mladi bez radnog iskustva do 30. godine života, Uvjek nekakve diskriminacije u godinama, polovima itd... Žao mi je onih koji će dobiti posao jer će biti skinuti sa biroa a radiće maksimalno 3 mjeseca kao trčkarala i lokice za sve a nije sigurno da će dobivati i plaću. Zar ovih 12 miliona nije moglo biti uloženo u otvaranje ili oporavak već postojeće koja će zaposliti stotine radnika. PRILIKA ZA SVE! Podsjeća me na isprazne SDP-ove parole ,,Država za čovjeka\'\'
izgleda da demobilisani borci nemaju pravo ni na zivot.j...m ti ovu vlast i drzavu za koju smo se borili.
cuj prednost zenama a to sto sam ja ucio, to macku o rep...koja diskriminacija
Evo kome su maznuli.....nema viška za dijeljenje. \"Predsjednik Saveza poljoprivrednih udruženja FBiH Avdo Muslimović izjavio je danas da se rebalansom federalnog budžeta, ukoliko bude usvojen, poljoprivrednicima smanjuju poticaji za deset miliona maraka.\" http://www.klix.ba/vijesti/bih/moguce-je-naglo-iseljavanje-stanovnistva-iz-zapadne-hercegovine/120801097
Pa jeftinije je ovo nego billboardi. 4500 glasova nije malo, a tamam može ta investicija i trajati najdalje do nove godine. A i da je istina, zašto su druge kategorije nezaposlenih isključene?
zaposlit ce te tako sto ces sam pronac poslodavca i radit po tom programu godinu dana a onda noga, jer dolaze drugi piuni naredne godine po istom programu ...
Ovo je najveća glupost ... Država ako hoće da pomogne, mora da smanji plate za 30-40 % u administraciji ... a ne da dijeli minimalce ljudima a tajkuni da se bogate... DŽaba sve kad ljudi NEĆE da rade u privatnom sektoru jer je plata u opštini 1000KM... Kad se smanji plata u opštini na 400KM vidjet ćete kako će procvjetati privatni sektor.
haha jasta ce nego zaposliti mani te price lopov do lopova majku im je.em svima
Pricaju o programu za zaposljavanje mladih vec sest mjeseci, a nista se nije desilo. Vidjet cemo koliko je to prilika za \"sve\". Ako je ne bude, nemam vise sta drugo nego pakovati kofere i za EU.
koga će ba zaposliti? mogu zaposliti 3 mjeseca pa opet otkaz i na biro. to je cisto pranje novca izmedju njih i pojedinih privatnika. ovdje ne postoji ni jedna firma (cast izuzetcima..veoma malim) koja je konkurentna na trzistu i da ostvaruje profit koji bi omogucio daljnu expanziju poslovanja. to je kad se nekadasnji stocari i portiti docepaju love preko noci i hove da budu uspjesni biznismeni. e ne moze brate! treba zavrsiti fakultet, pa magisterij i treba 20 godina radnog iskustva da bi se vodila firma.
Jao ko da ih je Zlaya na tomboli izvuko. Sve faca do face.
Ovo je super stvar, bravo, bravo, bravo
Kapa dolje !
Hz Sa