Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamicu ti šumadinsku OHR je kriv, onaj kriv ovaj kriv...pogledaj se u ogledalo, pogledaj na svoj bankovni račun i onda ćeš znati ko je kriv...ALI I PORED TOGA NAJVEĆI KRIVAC JE OVAJ NEPISMENI, ANIMALNI NAROD KOJI BIRA TAKVE KAO TI ZA kg BRAŠNA, LITAR ULJA... TRAŽILI STE EVO VAM GA......................
Mama ti je nakaradna!
Treba da se gleda realno, kad tad moracemo svi da se pomirimo sa cinjenicom samo zajedno mozemo da napravimo bolju buducnost za sve nas koji zivimo u BiH (Fed. i RS) ako je nekom u interesu nestabilnost i stogodisnji ratovi onda uzalud nam sve... Dozivjecemo ponovo nazalost sukob i naseilje, a to nesmijemo dopustiti misljenja sam kao i ostali da je dosta bilo ratova na nasim prostorima. Niko nedobija - svi gubimo
...Ivo Miro Jovic, neko mu pljunuo na sofersajbu on odma otrcao u Zg i reko kako su Hrvati ugrozeni u BiH. Tako isto za ostala dva naroda i jel te druge manjine koje zive u BiH...za svaku sitnicu koja nema veze sa nacionalizmom se pumpa da bi se drzalo ovakvo stanje...A politicari samo jos dublje mute mozak gradjanima i izludjuju ih nekim supljim pricama... Moze se normalno zivjeti ako hocemo i ako imamo volju...u protivnom ce da bude jos losije nego prije...
@dk , ako si bila na prvenstvu kakvi su ono zvizduci bh reprezentaciji. gdje spominjete bih u kampanji. gdje je bih bila u medijima - samo ftv. objesi ti svoju demokratijy macku o rep.
@Kokan , nisam ja mislio ono bukvalno, ako si me tako shvatio. Citaj izmedju redova @dk - mislis na politicare, znam ja to bolje od tebe, odlicno onda na sljedecim izbrima znas za koga ces glasati.
Ma, moj si ga ti...ima njih koliko hoces koji pljackaju sofisticiranije od Arkana...samo jos bolje jer ih slabo pominju. Tako da i te neke odstete, cak i kad bi ih bilo, ne bi ni vidio...kao ni one donacije...milijarde...al neka, imam ja preca posla od bistrenja bjelosvjetskih dogadjanja, da vidim kako cu JA...
...pa da ! Ili si neki klinac? Ili si glup do bola . Ako si klinac, idi igraj lopte ! U tvojim godinama mrznja je mnogo opasnija. Od toga se ludi. Nadji si neku curicu,makar treniraj , dobro ce ti doci ! A i zdravije je !
@\'\'Voljeo bih da dodjes u BL i kazes da si Bosnjak musliman, odmah batine. Ovo je mrznja prema muslimanima.Zaboravili ste sta su nam bili spremili.\" Lazes brate...Zasto ? Nemoj nikog provocirat i niko te nece ni mrko pogledati !
@dk, ocekivao sam da ces shvatiti, ali nisi. pa pogledaj par vide-a o arkanovcima, ma nisu smjeli ( izvini na izrazu da prdnu ) od arkana. gledao sam video gdje ih suta ko loptu, svi imaju puske u ruci - nitko mu nije smijo nista. ajde ti stavi u dzep, ako smijes, odmah strenjanje, pa sve te izjave kako su potrosna roba, da su tu da umru za veliku srbiju.fujjjj.lutas mnogo. nemoj da se brines, kada dodje vracanje dugova od rs-a federaciji za zlocine nece vam ostati ni za kafe. uskoro smo jaci 100 % siguran.
Znači i Dansku uhvatila recesija. Sjeti se makar familije što si drvensuz?
Nije mi poznat plijen arkanovaca, ako ga je i bilo, to je zavrsilo u privatnim dzepovima, a sto se pijanih i drogiranih tice...ehhhh...za to ne mozes okriviti normalan svijet...istina, ni ja u federaciji ne bih smjela na neka mjesta, narocito nocu, moras se cuvati budala, ima i kod vas onih koji bi napadali ili napali, ja govorim o normalnom prosjecnom svijetu koji predstavlja vecinu. A sto se tice trosenja para...slabe cete vajde imati ovog puta.
Halo, majstori, vijest dana je Incko o Dodiku ...
@dk,necu ti reci da lupetas - odkuda si ti majketi ? jel ti poznat pljen arkanovaca??? Sitno ha...... @dk, nisam siguran da si hodao po bih toliko mnogo. ako si prosao bez batina, u datom trenutku nisi naisao na pravog nacionalistu, ili nije popio. @dk (sitno) npr. investicija za robnu kucu, odkuda dosli - srbija. Haris je imao svojih bisera, necu o tome.Tihic ga izbacio. Sada kongres, ako tihic dobije, ode terza. Evo ti raskola, i nesluga medju bosnacima.To je ono na sto oni pucaju.... Oni znaju ako terza dodje da ce fed. za 6 meseci prestici rs, zato srusimo ga.Terza je nas covjek. Facebook, web stranica - vidi mu adviser-a, razmisljaju o mladima. Gdje su oslali???? Go terza. A vidite sada ovo linije - papine kampanje na facebooku- ( sprijeciti islamizaciju evrope )
Dušanka mani se pukog patriotizma u Danskoj! Nego kad budeš dolazila ovdje, skupi što više para ( ovdje kupuj poklone familiji) pa ih lijepo potroši, izvedi gdje raju, nemoj štedjeti, a gdje god da ih potrošiš dobro je, još uvijek smo jedna država pa će kružiti!