Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A bijedni narod se takmiči ko je veći bošnjak, hrvat ili srbin. E moje ovce...
nemas se ti sta takmiciti. ima dayton i to je to. a najveci srbi su u srbiji, a najveci hrvati u hrvatskoj. tako da mozes i sam skontati gdje i ko su bosnjaci ;)
@STELT0117 Hajde pročitaj još koji put, možda ti bude jasnije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma nisu oni krivi krivi su ljudi koji biraju etnonacionalisticke stranke, kojima je u cilju da ostane ovakvo ustrojstvo nase drzave sa ogromnom birokratijom da bi se mogao odrzavati socijalni mir kroz zaposljavanje u drzavni aparat i pripadnost nekom od naroda. REVOLUCIJA JEDINA SOLUCIJA.
@NIVEAbanovanALTUSAM Kreni prvo od svoje kuce da rusis
Da im nije malo to 2 posto Kako li ce prezivjeti mjesec dana sa tako malim povecanjem plate.
Treba smanjit penzije da se namiri stoka
Nabit ih u guzicu i te pare preusmjerit na toplifikaciju kuca.
Zalosno je sto od ove cifre jako mali broj ide na plate obicnih radnika u skolstvu, zdravstvu, policiji itd... a velika vecina para ide na plate politicarima odnosno zastupnicima parlamenata raznih nivoa, ministrima u sto i jednoj vladi, njihovim vozacima, sponzorusama itd. To je tuga od drzave, jer barem 80% budzetskih plata ode na te nehljebe
Zato imamo ovolike stranke, kampanje, knjige od glasačkih listića, svi bi da žive na grbači naroda, davno su stari govorili - daj vlast onom ko je neće.
Treba im smanjit plate na prosjek plata u privredi. Ustede usmjerit na kapitalne projekte. Akcize ukinut.
Sta bi sa ustedama, rezovima, zamrzavanjima....e moj narode.....ovce za shishanje.....
kodnjih haman nema.krize
Ovoliko uhljeba ne bi ni iranske mule i ajatole pocistile za godinu dana a kamoli da ih se rijesimo demokratskim metodama.
Jah i sta s tim?
Neko kaže da imamo najgore politicare, ja bi prije rekao da politicari imaju najlosije glasace (najgore po samog sebe)
Mašala
Glasackoj masineriji mora biti novca, posudice se sa strane po visokoj kamati kako bi ta grupa bila zadovoljna. Oni koji po kontejnerima traze komad hljeba, oni koji za tajkune rade za 5 stoja su svakako kategorija za izrabljivanje. Za kakvo sr.anje smo mi ginuli, je.b.ote.
Malo...
Najbolji politicari na svijetu, tesko bi u nekoj normalnoj zemlji mogli ovoliko grabit za sebe. Svaka njima cast, i ja bih šišao ovce