Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pascad ce umrijeti lajuci !!!! Treba uvesti lajanje kao sportsku disciplinu , tu ste nenadmasni Mosnjooci !!!! http://istinomjer.ba/koliko-smo-spremni-za-borbu-sa-epidemijom-ospica/
Smrdljivi pogani Vlasi ...
najbolje vam jedjecu lijeciti, odgajati i ostalo po forumima...sta god te zanima i nejasno ti a ti kliknes na forum i tamo ti neka bolesnica ili bolesnik imaju uvijek objasnjenje za sve.vise vjeruju totalnom strancu iza laznog profila nego rodjenoj materi.
pošaljite im vode i sapuna i uz uputstva za uporabu
Šugavo je to.