Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga briga šta piše politika i njihove 'vjerovatno' pretpostavke? Dajte Klix uozbiljite se.
@Boba70BG bobane koprcase se al polako dolazis tobe, aBd
@malosutra633 ,dobro je da ti znas ko je Boba.:-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Udri ih Sakibe!!!🇧🇦🇧🇦
Za jedne je legitiman za druge nije, za treće je sve stvar proceduralnog bezobrazluka. Radi ovakvih divergentnih stavova Softić neće moći dobiti legitimitet, iznimno, ako su novi dokazi toliko jaki da proceduralni propust prizove tužiteljstvo Haga da po službenoj dužnosti zatraži revizoni proces.
Kakvu god odluku sud donese ne smije se dozvoliti da političari manipulišu takvom odlukom, i da se eventualno nezadovoljstvo prenese na ulice i izazove nered, haos i nasilje.
Sakib za predsjednika!!!
klix je pravedan i posten klixovce za sudije haga
da je jedan komsic u predsjednistvu tuzba bi prosla
po ovome strucnjaku ispada da glas Covica moze presuditi! pa stoga se pitam? Zasto je Covic protiv? On je europejac , vodi nas u europu, voli svoju drzavu BiH, od nje je dobio vile i automobile ..ali ipak radi u korist srba i srbije. zasto crni covke to radis seti se bre vukovara covicu.
Sakibe torbicom ih
-- Predsjedništvo nije pokrenulo zahtjev za reviziju Pa ako to sud konsttsuje onda se obavezno OSUĐUJU ČLANOVI PREDSJEDNIŠTVA KOJI SU ODBILI DA IZVRŠE SVE ŠTO JE U MOĆI da pronađu i kazne počinioci gencoida iz međunarodne konvencije o genocidu. Profesor Milenko Krećana , koji je 23 godine bio član sudskog vijeća Međunarodnog suda pravde sigurno nije toliko senilan da ne zna da je Srbija osuđena za nesprećavanje genocida pa je isti DAKLE POSTOJAO !
Sta to u fazonu ti se potukao a ja kriv sto nisam razvadio nego dozvolio da te ovaj prebije. Jaka osuda za nesprecavanje, pa to su mogli osuditi sve zemlje za nesprecavanje pogotovo SAD I ls.
-- Predsjedništvo nije pokrenulo zahtjev za reviziju Pa ako to sud konsttsuje onda se obavezno OSUĐUJU ČLANOVI PREDSJEDNIŠTVA KOJI SU ODBILI DA IZVRŠE SVE ŠTO JE U MOĆI da pronađu i kazne počinioci gencoida iz međunarodne konvencije o genocidu. Profesor Milenko Krećana , koji je 23 godine bio član sudskog vijeća Međunarodnog suda pravde sigurno nije toliko senilan da ne zna da je Srbija osuđena za nesprećavanje genocida pa je isti DAKLE POSTOJAO !
Bio član sudskog vijeća i lupa ovakve besmislice.. Uvijek sam govorio da su pravnici idioti. Osim ako ovaj nije nadojeni srpski fundamentalista, pa to nema veze sa pravom. Pravno ovlašćenje je validno! Nikakva druga odluka ne postoji tako da je i djeci u obdaništu jasno da je sve regularno legalno, a legitimno pogotovu. Tako je "Razumno pretpostaviti da će konstatirati da su se stekli uvjeti predviđeni statutom Međunarodnog suda pravde za pokretanje postupka"!!!
Saray33,tako mali Muj'ca zamislja pravo. U Bosni sve pravnik do pravnika,hahaha.
@xomer Znam da ste vi srbi ili nacionalisti, fašisti i da nemate baš mnogo pameti. A i ono što imate pretvarate u LAŽ. Odluka postoji od 04.10.2002. godine. Uostalom evo pogledaj je: http://ba.n1info.com/a140523/Vijesti/Vijesti/FOTO-Odluka-o-imenovanju-Softica-za-agenta-BiH.html
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije Sofic legitiman, nego Bosna, a on je samo ovlascen.
kakvi su to hieroglifi?
@xomer Tačno da Bakir nije Bosna, ali kakve to veze ima sa tužbom ili revizijom tužbe naroda -građana BiH protiv fašističke agresije Srbije i satelita na državu Bosnu i Hercegovinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi naši pravnici da su znali šta ne bi izgubili prvu tužbu koju su samo idioti mogli izgubiti. Sačekajmo da vidimo šta je sud odlučio, ionako srbijanska kampanja traje u punom jeku i bombarduju medijski prostor sa lažnim vijestima već godinama. A Bakiru ako ovo ne prođe onda glupi Bošnjaci trebaju shvatiti da je vrijeme da SDA i Bakira pošaljemo na otpad jer su svi skupa nesposobni debili. Ako traže oni pravdu za Kosovo poslije 300 godina i mi moramo za Srebrenicu !
Punomoc vazi dok se ne opovrgne, a mandat je bio da se Srbija kazni, i to sve stoji. Nije povuceno nista.
@xomer Pravno gledajući Sakib Softić je odlučio da preda reviziju postupka, što je i učinio. Svi ostali su tu kao savjetodavci i eventualno lobi. I šta tu nije jasno??? Pravno tu nema niti Bakira niti bilo koga. Sakib Softić nije mogao ništa drugo niti uraditi jer je narod -građani BiH zahtjevao reviziju i utvrđivanje istine o zlu koje je napravila Srbija.
@Boba70BG ,ma ovde je cisto kao suza,ne brini,ovaj MSP se razlikuje od Haskog tribunala. No cak i da prihvati,a nece,koliko imamo nekih informacija,nema osnova za njihove lepe zelje. Ovo je samo politicki potez Bakira,naravno podrzan od npr Turske i jos nekih,ali nadam da nece uspeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)