Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rad i trud se uvijek treba nagraditi.Još pogotovo istinska želja i talent ove djece.Opcina Centar je uvijek ulagala u obrazovanje i svaki im čast.
Djeca ce biti presretna.Odlicni utrosena sredstva
Iako obrazovanje nije u direktnoj nadleznosti jedne opcine,Opcina Centar je iznasla nacin da pomogne i pruzi maksimalnu podrsku za ovakve ideje.
Lijepo sto mislite na ovu djecicu i neophodne sadrzaje koji su im potrebni za kvalitetno ucenje i jos bolje rezultate.
Divno da se stvaraju uslovi za bolje i kvalitetnije muzicko obrazovanje nasih najmladjih kojima ce ova donacija sigurno dobro doci.
Svaka cast na stalnoj podrsci koju pruzate obrazovnim ustanovama,ova donacija ce biti od velike koristi za njihov dalji razvoj i ucenje.
Barem za jednog malisana kojeg sklonimo sa ulice i iz nargila barova mozemo reci da smo uspjeli a ne za svu djecicu koja pohadaju ovu muzicku skolu i koja ce ovom informacijom biti presretna.
Drago mi je vidjeti da se ulaze u mlade ljude,ovaj vid pomoci je itekako znacajan za ucenike skole i njihovo muzicko usavrsavanje.
Muzika je odlican nacin zivota.Malisani koji nauce svirati i harmoniku ili bilo koji drugi instrument mogu sebi obezbijediti i dnevnicu i platu i zivjeti zivot onako kako ga sami sebi skroje
Divno mi je za vidjeti da nam se ovakve stvari podrzavaju i finansiraju.Djeci ce ovo znaciti jako mnogo.Bravo
Donacija koja ce mladim talentovanim ljudima mnogo znaciti,a i olaksati rad nastavnicima i podici kvalitet nastave.
Steta je sto se mnoge negativne i lose stvari podrzavaju i finansiraju a kada su u pitanju ovakve stvari koje nam djecu uce i usmjeravaju da budu dobri i bolji ljudi onda nam drustvo nekako poklekne.Opcina Centar zaista na jako dobar i kvalitetan nacin usmjerava svoja sredstva i pomaze i institucije kulture i skolstvo i obrazovanje i ljudske hobije i sta sve ne.Od mene sve pohvale.
Ova donacija ce nasoj djeci upotpuniti slobodno vrijeme koje imaju i stvorit ce navike i razviti razne ljubavi prema muzici,instrumentima,zivotu.Ako su vec tolika djeca izrazila zelju da bi da nauce svirati harmoniku najmanje sto mi kao drustvo mozemo uraditi jeste da pomognemo i finansijski i moralno koliko to mozemo tu njihovu potrebu.
Mnogi su nam zaboravili ovu djecicu koja zeli i ima volju da pohada muzicke skole.Jako je lijepo sto opcina Centar podrzava ovakve stvari i sklanja nam djecu sa ulica i pruza ima kvalitetno utroseno vrijeme.
Pa divno bas.Ovo ce obradovati sve koji pohadaju ovu skolu i to usmjerenje vjezbe na harmonici.Ovo ce djeci mnogo pomoci i sve pohvale za Opcinu Centar koja je i ovaj put pokazala koliko je humana i spremna za pomoc onima kojima pomoc treba