Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gavran ima da mi kurca napusis i to da krenes lagano od jaja prema glavicu... i necu se brijati samo za tebe... Nabijem te na kurac... cuj svoje odlezala... da je odlezala cetiri zivotna vijeka ne bi odlezala za sta je sve kriva... majmune jedan... P.S. svidja mi se da vrijedjam morone kao ti... da smo negdje uzivo pljunuo bi te pa ti zabio saku u lice...
maa kakvo prijevremeno napustanje??!!!!! krepat tamo treba
Dodik je cuo da ce Biljana izaci van u septembru, a o tome se nagadja vec par mjeseci, i sada ce ispasti da je on sve sredio da ona izadje, Pa niko je nije pomenuo zadnjih 7 godina. Fuj politicari su prave ljudske drolje. Biljana je svoje odlezla i to je OK.
stara fuksa,nek\' krepa u zatvoru ,tamo joj je i mijesto.
Pa ovu četničku kurvu treba ostavitit do groba u zatvoru. Kad se 12 godina handrila sa Bošnjakom iz Hrasnice/zivjela nevjenčano neću ime da mu spominjem/ bilo joj je dobro,a čim je šutirao drolju odmah je počela protiv Bošnjaka. Stara babetina kurvanjska znala je dati izjavu da ne treba žaliti 3,000.000 srba da se Bošnjaci i Hrvati istrijebe.Normalno kad nerotkinja nema svoje dijete lako je tudje slati u smrt.
Stara jalovusa treba da crkne ko mis u zatvoru.jebla ona sve svoje od do sto ima.
Nirnberškim sudskim procesom kazne za ovakve zločine bile su vješanje i doživotna.
sto su je i zatvarali? ocigledno je da nema svrhe
Ma dobro je jednom neko rekao za nju:treba je vratiti u njena brda i planine da cuva ovce jer je i sama kao ovca...
treba je ubit kad fino dodje kuci!
Ma treba nju ostaviti nek crkne tamo pa nek onda vidi kako je onim sto im je sve zivo pobila....kucka....