Izvještaj Caritasa o siromaštvu
14
Za lijekove moraju imati, hrana je tek na drugom mjestu
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Samantha Isti lijek u Istocnom Sarajevu kosta oko 7KM E, ako je ljudima hrana na drugom mjestu, ne trebaju se ni zaliti na zdravstveno stanje.
Cak se i prosi za lijek ! Farmaceuti vladaju !
Samo lazete o siromastvu ! Nema siromaha u BiH !
Nazalost, danas farmacija i nije u sluzbi poboljsavanja zdravlja ljudi, vec za sticanje kapitala. Sta rade ti silni inspektori? Ne moze jedan lijek kostati na Bascarsiji npr. 11,50 KM, na Ciglanama 12,20 KM, a na Dobrinji 10,70 KM. Pod hitno uvesti ISTE cijene za sve lijekove na nivou BiH!
da li opste iko vodi kontrolu nad lijekovima u bih ,ko zna odakle lijekove nabavljaju i sta prodaju narodu ,nije slucajno da je toliki broj oboljelih od raka u bih dok apotekari sve bogatiji i bogatiji. Caritasu svaka cast jer se brinu o ljudima
Jadno da niko u društvu ne vodi brigu o starijima ili vrlo malo izgubismo i ono malo ljudskog.