Komentari (361)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala muslimanima sto su birali komšića, to je raspad ove usrane bih definitivno. Stvarno vam hvala i u svakom pogledu dodika treba podrzavat da je sto prije razjebe
@herBos1 ima 12 godina seruckate. Čović je imao 4 godine mjesto u Predsjedništvu, 4 godine je KraDeZe držao sve pozicije koje pripadaju Krvatima i opet je prosipao nacionalističku retoriku. Kažnjen je i pomirite se s tim, Škutori i Škoci.
@Mostarac22 pa Mostarac, ovo je fino spremljeno samo da Čovke održi svoje i da neda da se išta formira, da se lagano umješa i Europa i da ti opet živiš u svojoj Herceg-Bosni, da praviš ceste i sl. da nastaviš stopama svojih. Dobro došli u Heceg-Bosnu, zemlju poduzetnika :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
Za Komšića glasali najviše u Hrvatskim gradovima: Goraždu, Bihaću...dragi moji Bošnjaci od nameta nema selameta!
Prilikom orgijanja u Livnu, BH Hrvati (većina, čast izuzecima kojima je BiH na srcu) su pokazali koliko im je stalo do BiH. Kad su se dijelile domovnice po Krajini, dok je Tuđmanovoj politici trebalo da ima što više Hrvata, niko se nije žalio. Sad kad ti Hrvati glasaju za Komšića - problem.
Jadno je to sto mi moramo birati svog clana , drugi svog a treci svog. Dok je god tako nikad mi necemo napredovati. Dajte da izaberemo svi covjeka koji ce nas voditi prosperitetu i napretku a ne mrznji i siromastvu.
PrdinaZvizga - e nemere! Šta će onda biti sa ovih najkradljivijih 100 porodica u BiH? Obečaj da ih nećemo dirati, koliko sutra bi svi odtutnjali iz BiH, sve nogom u gujicu. Ali strah je njih da sve što je oteto ( je i prokleto) i da se za to mora odgovarati i na ovom i onom svije!
Zanimljivo je da su Srbi u FBiH podržali Čovića, a najbolji primjer je Drvar, gdje je nekoliko stotina Hrvata, a Čović je dobio više od 50 posto glasova. Čoviću ljigavče izdrkana kurčino.. kme kme kme
kopilad balijska brišu komentare.......
NE KONTAM, KOGA BOLI KUUURAC ZA KOGA JE KO GLASAO. U BOSNI, PO NAMETNUTOM TAKOZVANOM "USTAVU" SASTAVLJENOM VECINOM OD ZELJA ZLOCINACA TUDJMANA I MILOSEVICA U BOSNI SE BIRAJU TRI CLANA PREDSJEDNISTVA BIH: 1. ISPRED BOSNJAKA 2. ISPRED SRBA 3. ISPRED HRVATA ISPRED BOSNJAKA I ISPRED HRVATA CLANOVI SE BIRAJU U FEDERACIJI BIH OD SVIH. ISPRED SRBA CLAN SE BIRA U GENOCIDU OD SVIH
NEMA ALI. USTAV LIJEPO KAZE. ISPRED HRVATA I ISPRED BOSNJAKA CLANOVI SE BIRAJU U FEDERACIJI BIH. E SAD DA LI ONI "OSTALI" KOME SU U DAYTONU UKRALI CETVRTOG CLANA PREDSJEDNISTVA BIH GLASAJU ZA DJAFEROVICA ILI BECIREVICA, KOGA BOLI KUUURAC, IMAJU PRAVO.
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Banovici su novi Sandzak a Fahro je od danas Foohro
Vidi se da je 80 posto hrvata za covica!Samo pametno i u blokade do raspada nakaradne
NIje to pametno, to je sukob sa onim koji te hrani iz ruke.
Osim toga, nema raspada bez rata. Sto znaci, isproviciraj privremeni raspad, dobijes rat i onda nakon par godina, kad svi pobjegnu u Njemacku, onda ponovo OHR, ponovo Eufor, visoki predstavnik i sve novo.
Kloji moras biti idiot da nakon svega glasas za SDA !!!
Cuj srednja Bosna a oni najugrozeniji,tako kazu,jebu glavni grad ,a vidi belaja sami glasaju sto kazu za one sto sve sebi uzese.Ne kontam.
Ne vidi se cijela slika.
Da nije ovok Imera (svaka ti cast) ne bi imali ni grafiku izbora.
nabijem ti uskuplje u matter. ima naziv Gornji Vakuf -uskoplje to je naziv opstine