Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li bili u širokom? Hahaha
Ti se izgleda pravis lud...kao da neznas da se Bokir sageo Covicu i gace svuko u "novom zakonu o radu *clan 4",gdje je zabranjeno federalnoj inspekciji kontrola u kantonima sa hrvatskom vecinom,samo zupanijska moze...tu ti je problem drug
ovo oce statistiku broj zaposleni da dignu . a sto neodu u medugorje il siroki da traze fiskalni racun malo sutra .
Što ne iskontrolišu Aluminij, Mostar? Čovjek sebi isplatio nagradu 100 milja za uspješan rad- Mijo Brajković? A ono firma u dubiozi. Prosječna radnička plaća 2 milje maraka, a sad bi od nas da namaknu pare. Opali po privatluku, kazni male poduzetnike i namakni pare za Miju? Halo, dokle ba?
Otiđite u Međugorje. Prije će vam se ukazati gospa nego fiskalni račun.
I nula maraka za zagađenje u Lukavcu, Zenici, Tuzli
koja je to sprega političara inspektora i biznismenaca, zar to nama više neko treba u talu
Treba love za vikend
Samo udri po džepu! I prije su ljudi radili privatno, živilo se, školovala se djeca nije se razbacivalo a nije ni oskudjevalo.. Ovi današnji, poput fahra, hoće da za godinu dana postanu gazdurine.
Nista, to je cisti Harac ..dobiju naputke kiliko ce koji grad opljackati javno i nazad .. u hercegovinu i sredisnju bosnu ne smiju ni doci
Valja napunit budzet poslije izbora..em se policija digla sa supacki sakrivenim radarima, em ovi kauboji male poduzetnike napadaju..!
Odrekli se rogobatnog nacrno?
Dalje od prosječne prodavnice nisu otišli garantujem.
lako je šiljiti na sirotinji...
Hajd uđite u Bingo ili u Amko ako smijete.Ujutro bi zatekli odkaze na stolu.Lahko vam je sitnu buraniju trijebit.Korumpirani ološu.
SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE!