Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srdjan arnaut? sta je sad ovaj? mutant?
Mladic Ratko
i 400 je malo!
Oho,bit ce mjesta i za politicare izgleda
Bolje da kupe Edina Dzeku za te pare.... ha ja...
:D mogli su povecat br kreveta i koja ce stela trebat za boravak cc
sta se bunite, sve je ovo osmisljeno da ide u skladu sa globalnim nacionalnim interesom. naime studenti u ovakvim uslovima imaju dodatni motiv da brze zavrse studije i samim tim brze postaju korisni clanovi drustva. sa druge strane kriminalicma treba da je ugodno toliko da ne pozele nikad izaci i samim tim uliec ce se ocistiti!!! :D
Ovu drzavu su pravili i njome upravljaju kriminalci i bivsi zatvorenici, a ne studenti. Eto ti odgovora. Na pogresnoj si strani, zato ili promijeni dres pa uzivaj ili ostani gdje jesi i pati se. Sad je do tebe.
@ssss - potpisujem, ne znam kako ih nije sramota, dati sav komfor krimosima i ubicama, a studentska populacija zivi gore nego u izbjeglickim centrima ccc kakva ba ljudska prava za krrimosa - GOLI OTOK MILA MAJKA a tu lovu uloziti u stud.domove ili slicno cccc
imal koji arnaut da nije na budzetu drzave?
necu komentarisati cijenu,.,.nego da pitam da li STUDENTSKI DOMOVI ispunjavaju standarde o ljudskim pravima? Studenti nek se pate i zive u nehumanim uslovima, a dajte kriminalcima sav ugodjaj i 40 miliona!!!!
Za te pare i toliko kreveta se moze napravit\' faking dobar hotel... a ne jbni zidovi i resetke... Al\' eto - vrijeme je da se ugradi procenat sto reko Rambo.... I tako unedogled pljackanje naroda... Neka narode treba ti do kraja tiranija.
Klima, kablovska, ravni ekran, anatomski jastuci i duseci, zasebno kupatilo itd. Znaju politicari gdje mogu lako zavrsiti pa da ne gube na udobnosti. To je sve skupa 30 miliona, a onih ostalih 10 je tal.
ma sitnica ..