Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro memorisite ovo izjasnjavanje, da ne bude 2018 "norod zno".
Narod znooo kako krade sdoo
Kod nas je, kao i u Srbiji, ogroman problem kupovina glasova, te ucjena radnim mjestom. Za ove majmune ne glasa vise od 15% ljudi. Osim toga, malverzacije sa umrlima itd. Treba precesljati spiskove, osim toga, treba se normalna raja prijavljivati za kontrolore na glasackim mjestima. Moramo se fakat organizovati do 2018, animirati masovno mladju raju da glasa. Kad bi svako uspio bar jednog normalnomisleceg apstinenta da animira, to ti je vec cifra boli glava.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa zar ovi iz SNSD a ne bojkotuju parlament zbog revizije?
@ReufReuf Mile bojkotuje dok ne zatrebaju pare.
Treba da im šef kupi novi helikopter!
Hej jesmo prvi mi baksuzi sto govnima ne ogulimo kozu s leđa..
Tonemo ko titanik, sad kad je sve gore ima da nas ogule da nas u crno zaviju. Dugovi se vuku i kamaraju sve vise i vise a fol akcize e nas spasit... oj ha nooorode znas li ???
Sad znamo kome ruke pootkidat, samo bez griže savjesti dodat im i ove Dudukove podrepne muhe iz SNSD-a ... Nema tu čovjeka ni do podne . . .
Bakir vnece moci zaspat' nocas
ni sebija,ja,ja,ja!
Predlazem ako poskupe gorivo da svi bojkotujete i sto manje kupujete, da se voziite biciklom, autobusom, pjeske kako god samo da manje ide ovim uhljebima.
što bi se smanjivala kupovina od koje živi i sirotinja? Mnogo je lakše ukinuti ove koji su predložili i ove koji digli ruke. Sve po šerijatu. Ovi koji su preložili i ove koji su digli ruke - čitaj zavukli u naše džepove, odsjeći im ruke ili lude glave kao pravim lopuždarama!
Usvojeno to bilo po hitnom ili redovnom postupku na kraju ćete nas opaliti opet po ušima! Nama svakako uši samo rastu.
Fašisti na jednoj a svi ostali na drugoj strani !
DOSLO DOBA DA SE I SCEPO KAZNI NA IZBORIMA! OJ SCEPANE, "OPOZICIJSKI GRADITELJU", PUSIS NA IZBORIMA!
20 godina govorimo da nam nije dobro, tjesili smo se uzrevicom ne daj Bože gore i evo dodje nam bas to gore po onoj staroj narodnoj i od najgoreg ima gore.
Novinaru, SDP,DF,BPS ne da nisu htjeli glasati, vec su glasali protiv, daj napisi to kako dolikuje.
ukinuti konvertibilnu marku i na štampanje novca . nema više lihvara. i kad dođe do hiperinflacije ukinuti koju nulu i opet na štampanje i ulaganje u kapitalne investicije.nametnuli su nam tu konvertibilnu marku da bi nas uzjahali i handrili.mater im lopovsku bankaraku. bosna sa ovoliko stanovnika sa ovolikim bogatsvom smo najbogatija zemlja na svijet.
Magarac jedan, pa stampanjem love vlast odredjuje koliko ce zapravo narod placati. Stampanje love zapravo prebacuje na ledja naroda kad ima u djepu marku ili kad je trosi, da dio placa za troskove vlasti, a vlast moze stampati koliko je volja.
Glasali ili ne ovo ce morati proci.To je jos pocetkom februara naredzeno
"Vlasti su planirale da se ovim sredstvima osigura dodatnih 10 feninga za izgradnju autocesta i pet feninga za izgradnju cesta, a sredstva bi se uplaćivala na namjenske račune javnih preduzeća." Koliko pratim, kako je SDA na vlasti ni cm autoceste se nije uradio. Ovi drugi su makar radili autoput ako ništa drugo.
Joj vendeta, bas su se pretrgli ovi iz prethodne vlasti, oni su samo presjecali vrpce a posao se radio godinama prije, čak su dionicu od Kaknja do Bilješeva otvorili pred izbore a zvaničan završetak radova je bio deset mjeseci poslije. I sada se radi na dionici oko Zenice i biće gotovo vjerovatno naredne godine. PS da ne ispadne da branim SDA, ne volim ih ni jedne ni druge, a posebno ne volim Smradončića koji je postavio direktora autcesta a priča o zastojima na izgradnji VC
Namjenske racune javnih preduzeca? Istih onih koji su nedavno otvorili kancelariju autocesta u zapadnom Mostaru kod Covicevog kuma?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MOJE SAUČEŠĆE, propadoše akcize za BOLJU BUDUĆNOST ! Jah, samo čiju ?? :)) Popade i BAkire čovjek nit je u svojoj kući gazda, u partiji još manje, a državi mu se svi smiju ! Tako je to kad čovjek enma KUVETA ! :))
KAŽE Košarac : Mi u Srpskoj nakon izjašnjavanja POPTUNO RELAKSIRANI ! :)) A Cenićka: SNSD bi potpisao i MASAN PAIR OD BUREKA samo da dobiju pare Tolika je stiska sa njima :)) Zvizdić dogvorio sa DOdikom, BIĆE ! Al u xxxurcu ! :))
Zašto nije dozvoljen komentar na članak o Poturku? https://www.klix.ba/sport/borilacki-sportovi/poturak-za-klix-ba-motivisan-sam-da-oduzmem-pojas-brestovcu-najbitnije-mi-je-sto-nosim-zastavu-bih/170404141 Nije mi jasno zašto se neke stvari ne smiju komentarisati.
Ne komentarišu se naručeni, plaćeni članci
@quoter Obično piše ispod članka da je plaćen, a ispod ovoga ne piše, ili nisam dobro vidio.