Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politički motivirani procesi,juče na nekoliko kamiona dodikove slike,ljudi zapamtite šta kažem,pitanje je dana kada će biti obavezno postavljanje slika dodika na javnim mjestima,školama,kancelarijama,školskim knjigama i sl.Reizborom laktasenka režim će se još više pojačati i bit će još opasniji i bezobzirniji.Milošević će za dodika biti mala maca kakav će on postati diktator.SVE JE stavio pod svoju kontrolu. Prevoznici idite do doika on vam je dao obećanja o nadležnostima.Evropski je standard trenutno stanje a u F BiH nećete moći\"štrajkovati\"a ovim štrajkom samo sebi stvarate probleme,nasatvite.
To dodice k.r.m.e nase poturceno samo rusi smmrdsku,ja uzivancije,NEPROCJENJIVO.
\"Prevoznici iz RS nezadovoljni su što je izdavanje licenci za međunarodni transport sa entiteta prenesene na državni nivo i Pravilnikom, koji se primjenjuje od 8. oktobra, a kojim su nametnute dodatne finansijske obaveze koje ne mogu da podnesu i kakve ne poznaje praksa u ovoj oblasti u evropskim zemljama i zemljama okruženja.\" Nadleznost po nadleznost nas Bosanski Dodik prenosi na drzavni nivo! Jest mi drago sto je pobjedio izbore! :P pozz iz Svedske :)