Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog toga sto je bio ratni komadant mora komandovati i u miru... ovo samo kod nas ima Stavi obrazovanog covjeka na tu funkciju.
Nakon drugog svjetskog rata u Jugi sve su bili partizani na glavnim pozicijama. Ni 4 razreda škole nisu imali, samo je važno da je bio Srbin ili hrvat
Kakve veze ima zastita okolisa sa zlatnim ljiljanom? Pa valjda je najbitnija informacija da je arhitekt, pa tek onda ratne zasluge. Samo lozite raju tuzit vas treba za huskanje
nema ministra bez fotelje.
Zastitice okolis ko sto je stari most zastitio !
Neka su tebe smjestili komandante. Nema niko drugi jel de Sve pokupiste sto ima a borci na birou. Fino si se borio i izborio
Prava osoba na pravom mjestu, arhitekta, ljubitelj prirode, alpinista, ronilac. Puno uspjeha u budućem radu na dobrobit prirode Bosne i Hercegovine.
poštujem priznanja, ali to ne može biti referenca ako nema drugih kvaliteta za ovo
Aferim i sretno komandante!
dobar ratnik nije dobar tiranin
@Protekcija2 pa pise da je arhitekta po zanimanju, zar to nije dovoljno obrazovanje za ovu poziciju u FZZOFBIH?
Uhljeb
Pisaj po sirotinji
ko' rog je jutros. Sta da radim?
Neka gospodina. Bio heroj u ratu pa evo i u miru. Svijetao primjer na politickoj sceni. Ako HVO ima ovakvog jednog,neka ga napokon i pokaze. A me ratne zlocince i profitere
Je li se dovoljna napljackala ona lopina od Cibukcica. Covjek za sve stranke i rezime. Mogu misliti da su mu smislili novo mjesto gdje ce nastaviti sa pljackom. Predratni ispodprosjecni novinar vecernjih kod nas se pita nesto. Koji odron.
Jesi li ti procitao tekst? Fulio si citavu struku, ko zna sta jos. Covjek je arhitekta
@gooUser1610700760 Jesi li ti procitao komentar? Ja govorim o Cibiukcicu dosadasnjem direktoru i bivsme novinaru. Ne o Humi, arhitekti. Fulio si ti svoj odgovor.
Po cemu je on LEGENDARNI komadant? Moze li neko objasnit? Bilo je od njega sto su se vise dokazali u odbrani i borbi ,pa nisu legendarni.