Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oprano više para neg' gaća.....
Svi peru, od nasih malih miseva do stranaca.
Koliko sam ja veša oprala za 9 mjeseci? :)))))) Ma dajte! Stalno se pišu neki izvještaji o kriminalu, a još NIKO NIJE ODGOVARAO ZA KRIMINAL. GODINAMA SE SAMO PIŠE, SVE SE ZNA, A JOŠ NIKO NIJE PROCESUIRAN. NE PERE SE NOVAC SAMO OVIH ZADNJIH DEVET MJESECI, PERE SE 20 GODINA. IMA LI OSUĐENIH? NEMA!
Mašala, samo nek se pere.
jel na ruke ili s ves masinama?
sve peru osim obraza
a kako se to pere novac jel to npr. kupis 4 bika po 5000km i prodas ih za 20 000km jel to too
cifra se zna, mene onako zanima sta se poduzelo po tom pitanju
od toga braboncic 90% i to malo miskovicevih a malo milovih a malo svojih
Kako i sa čim?Jedina fabrika deterdženta je zatvorena.Možda sa lukšijom,na starinski način.
Lazete. Samo meni je za ovih 9 mjeseci stara oprala skoro 50 KM u pantolama, a i ocu isto toliko. Vjerujem da od skoro 4 miliona ljudi bar 2 miliona opranih pantola sa po najmanje 20 KM. To je vise od 40 miliona. A o tom drugom "pranju" ne mozete ni priblizno pricati. Mozda da dodate jos jednu nulu.
Koliko je praska potroseno? A Dita u stecaju.