Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba uvesti carinu od 50% na sve što se uvozi a aktivno se proizvodi u BiH. Na.bi.jem vas sve političare da ne kažem na šta!
Takav mi je posao da sam vrlo cesto po provincijama oko glavnih gradova, ljudi kukaju kako nemaju gdje i kome prodati povrce, na tone se toga baca a mi uvozimo. Fuj mamu vam hohstaplersku, preko naroda perete pare.
sto vise uvoze vise peru novac ovi minstri...a domace poljoprivrednike u crno SVUGDJE U SVIJETU BITI POLJOPRIVREDNIK JE BITI BOGAT COVJEK SAMO KOD NAS BIJEDA
kakvo mi smeće jedemo! IKAR je mila majka bio!
Zakona o zaštiti potrošača...
Nije ni čudo. Toliko proizvoda na kojima stoji natpis domaći proizvod, a ustvari proizvedeno u Srbiji ili Hrvatskoj. Lance koji to prodaju treba kazniti na bazi Zakona o zaštiti proizvođača, član 29, stav 4: Oglašavanje proizvoda i usluga ne smije biti neprimjereno, DVOSMISLENO!! i treba poštovati dobre poslovne običaje. Pa inspekcije naprijed.
znači kg povrća oko 0,90 KM a nama to smeće prodaju po 3 KM za kg.