Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pazi, pazi...Baketova stranka sve će da ih zgazi ! ❤️
pa kad je profitabilno
sve same poglavice a nigdje indijanaca
Bosnjaci, molim Vas da zajedno djelujemo za dobro Bosne nam voljene. Izaberimo prodesora Hadzikadica kojeg necete vidjeti na bilbordima. Hadzikadic2018
BiH je brlog stranačke mafije, favela najgore vrste, kakvu su i zaslužili njeni gradjani i narodi. Ima i gorih mjesta na svijetu gdje se čovjek mogao roditi ali ne tako mnogo. Ja se trudim da ne pošaljem ni SMS poruku tamo kako bih bio siguran da ni jednim jedinim feningom ne finansiram mafijaški brlog.
Svježa krv SDA,junior i omladinac Šefik koji nam nudi nove ideje , čovjek kojeg vodaju kao Suada Handanagića prije 2 godine po skupovima za ruku. Precitno iznosi plan za naredne 4 godine svakim slovom... pričajući o Vučiću i Kosovu, kaže Šeki za Denisa B ,nema državničko iskustvo... a kreten od rata radi samo u skupštini gdje je i Denis hahahha ..kakav moron.. Denis za 4 godine više inicijativa i zakona predložio nwgo on pd 1994. provjerite
ma hajde sve.. ali Zahiragiću morali glavu zipovati nije mogla stati na bilbord ... krmak sve više liči na Dodika fizički, ponašanjem ga je prestigao odavno još u srednjoj.
Amel Mekić mijenja stranke ko Ibro Berilo. Kakve furde.
Glasajte za Fahrudina Radončića. Jedini releventan takmicar na prestojecim izborima.
bake to treba sve postrojiti, iščvokati, udariti klempe i održati im vaspitačko predavanje
jos malo vise politicara nego naroda
Zar nas ima toliko u bosni
Pita sin babu :jel grijeh glasati za SDA ,a babo odgovara: nije sine ali je velika SRAMOTA 😂😂😂
@AXIS "Bolje nek stomak krči nego da me zovu izdajicom"
Narod ih odneo ko uragan ih otpuho ako bogda..kakva voda..nepali ta kletva više..
kako ono kazu previse babica kilavo dete. a zasto ne stavimo da je profesija politicar volonterska pa da vidimo koliko ce onda kandidata biti na izborima?
placati ih po ucinku 😉