Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obećao je Lagumdžija prodati stan u Dubrovniku i pomoć djacima...ipak je on veliki socijaldemokrata...
problem je sto su "odrasli" su veca djeca od djece iz Konjevic Polja
Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica osiguralo je prijevoz za učenike bošnjačke nacionalosti iz Konjević Polja -------------------------------------- Kljucna rijec ovdje je "federalno"? Evo zasto genocidnu treba razvaljivati, ovo je skolski primjer da se sa cetnicima jedino treba razgovarati preko nisana. Sve ostalo, gubljenje vremena. Protjerati cetnike, pa kad Srbi dozive katarzu, onda laganini i fino graditi dostojnu "drzavu za covjeka". Hehe, ne kmerovska, "drzava za covjeka", nego zaista "drzava za covjeka".
Posalji im makar 5 kanistera benzina bakire kad vec nisi bio u stanju da ista uradis da im bude bolje... To ti je 0.1% tvoje plate, ja sam siguran da to nece uskratiti sebija-hamu za neku novu dijamantsu ogrlicu od par stotina hiljada eura
Nije Bakir njima duzan da salje nista, to je posao njihovog entiteta, istog onog kojem placaju poreze i namete na svakom koraku.
neka se i toj djeci nešto pozitivno u ovoj školskoj godini desi...
MOSTAR - "Prosvjetina škola srpskog jezika, istorije i kulture" danas je svečano otvorila vrata za srpsku djecu u Mostaru koja nemaju uslove da se obrazuju na maternjem jeziku. Predsjednik SPKD "Prosvjeta" iz Mostara Branislav Rajković naglasio je da je "Prosvjetina škola" važna za sve Srbe u Mostaru, jer će djeca imati priliku da slušaju o svom jeziku i kulturi, budući da u zvaničnom obrazovnom sistemu uče hrvatski i bosanski jezik. Ovako srpska djeca uce u FBIH ali ne prave mitinge ni duple obrazovne institucije
@tayson, 7300 bosnjacke djece i 493 hrvatska djeteta u RS imaju nastavu na svom maternjem jeziku dok ni jedno dijete ,znaci ni jedno srpsko dijete u sarajevskom kantonu, 90 dijece u hercegovackom kantonu,380 u Drvaru,50 u Grahovu,50 u Glamocu i 11 u Tuzli uce po bosnjackim odnosno hrvatskim programima.
Ovako srpska djeca uce u FBIH ali ne prave mitinge ni duple obrazovne institucije ----------------------------------- Kako ne prave duple obrazovne instuticije ako su otvorili duplu skolu? Inace cetnici kao sto si ti nastoje izjednaciti potlacivanje, ono eno i Federalci krse prava djece, medjutim to je laz, iskljucivo cetnici to rade. Svako dijete, ama bas svako dijete treba imati pravo na nastavu na svom jeziku. Inace oko za oko, zub za zub, nemaju Bosnjaci u genocidnoj krepotini nastave na bosanskom jeziku, odmah svu djecu Srba iz FBIH, poslati na nastavu na bosanskom jeziku i slati ih u dzamije. Uslovi trebaju da su identicni i u FBIH i u genocidnoj. Genocidas zele genocidisati druge, odmah ista stvar prema Srbima u FBIH i to toliko brzo da se ima osjecaj da zapravo cetnici iz genocidne pisu te zakone, a ne da im dolazi preporucenim pismom iz Beograda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)