Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji su ostali bez posla imaju sansu da kopaju piramidalna brda oko Visokog, a Semirko ce nam pricati kako su dosli turisti iz Egipta ;)
čudo da do danas sa ovakvom vlasti i ovakvom politikom nije bez posla ostalo 315000 radnika. Najlakše je ne ispaćivati plate pa radnik poslije dva do tri mjeseca sam ode i kaže \"bolje đaba ležati nego đaba raditi\". Sramotno. Zato se gradi rijaset,avazov novi toranj,kao i hlijade nekakvih građevina koje jesu lijepe ali ne stvaraju novu vrijednost. Pokrenimo proizvodnju, jer kada 20000 radnika dobije platu radiće i taksisti i ugostitelj i trgovci a biće para i za budžet (poslanicima na svim nivoima svakako-haram im bilo)
jeste li primjetili da na ovim vijestima o nezaposlenosti, uvijek bude kakav dobar guz naslici?
PLAVA, JAVI MI SE, IMAM 35cm I MOGU CITAVU NOC BEZ STAJANJA....I PADANJA:):):)
MA SAMO NEK NEMA KRIZE
dobar je guz kod ove skroz lijevo, a ova druga plava isto izgleda kao nesto fino!
Da slažem se da je ovo samo najobičniji izgovor za otpuštanje. Kriza je ovdje bila ista i prije ove svjetske ...
To je vjer\'vatno zbog Dodika ili što nije ukinuta Republika Srpska, ili tako nešto. Zaboravio sam oniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, da kaem. Mislim, sigurno bi sve kren\'lo, samo da nam je višlje ukinut taj ERES.
dobar guz kod ove plave :D
ionako bi ostali bez posla..... krize nema, ona je u BiH uvijek bila i bice, a trenutno je izgovor da se daju otkazi