Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je mali broj kolko je nas pasos trazen.
U PM, a mojoj ženi (koja je strani državljanin) s kojom imam djete ne daju državljanstvo, već hoće par puta po 500KM, te hoće ovo, te hoće ono... A tamo nekome desetom daju na poklon državljanstvo, bem ti državu!
A i turcima i arapima nemilice.
bolje da ste dali nekom kinezu da nam osvoji medalju
Premunajte Kasparova, Bono Voxa i Levy-ja da se kandiduju za članove predsjedništva. da makar jedan problem riješimo.
Kakva je i poenta pocasnog drzavljanstva ako ce na kraju 1% populacije ciniti pocasni gradjani (sto ce se desiti u Crnoj Gori nastave li ovim trendom).
AAAAAAAAA,pa zato blistamo na sportskim borilistima sirom butum dunjaluka;)!
ja imam BIH drzavljanstvo a rodjen sam u njemackoj i dobro zivim bez problema !! nerazumjem nikako ovi koji neko kaze 244000 koji odustaju i sta imaju od toga ?? ja sam bio u svakoj drzavi po evropi bez problema ...a neki kazu razlog radi putovanja ...poznaem vise njemaca nego nasi i ko ima lovu za cesto putovanje np u USA ili kinu??? i sve da idem u SAD odem uzmem vizu to je jedanput u zivotu mozda!? sad neki misle da te njemci drugacije gledaju ili mores lakse kredu digniti i sl. ..nije tako
Dobro je da imamo sto stroziju kontrolu dodjele drzavljanstva, a ne da nam kojekakvi hostapleri preko noci dolaze do istog, pa da onda prave probleme po svijetu.
Dijeli njima a oduzimali ljudima koji su se borili za ovu državu.
@Čiko1911 Mislim na muslimane koji su se borili za ovu zemlju a ne na četnike i ustaše.
A tek koliko je BiH dokumente dobilo lica koja su tu bez ikakvih zasluga...
Dijelli njima a oduzimali ljudima koji su se borili za ovu
Prema ovom smo trebali osvojiti najmanje 5 medalja na olimpijadi,na osnovu tih "sportista" od naročitog interesa. I ovo je muljaža državljanstva se najviše daju bezveznim sportistima ibivše Jugoslavije sa lažnim izgovorom da će igrati za reprezentacije...za koju naravno nikada ne zaigraju jer su netalentovani za to niti im je to bio cilj.
Dodijelila sportistima 😂😂😂😂😂😂😂zar tako nazivate arapske mudjahedine sto im je SDA ilegalno drzavljanstva podijelila!!!!
U PM, a mojoj ženi (koja je strani državljanin) s kojom imam djete ne daju državljanstvo, već hoće par puta po 500KM, te hoće ovo, te hoće ono... A tamo nekome desetom daju na poklon državljanstvo, bem ti državu!
Zasto Klix ne objavi da Arapi ne prestaju provocirati...Nakon hrvatskih gradova Mostara, Posusja, Ljubuskog, Sirokog Brijega, Livna, klanjaju i u hrvatskom Vitezu... Mrzim islam, mrzim muslimane
Pa jзbiga, ne znaju ljudi da ste ksenofobična i napaćena gamad sa krizom identiteta. Objasnite im fino šta ste pa će prestati, većina njih misle da je BiH u velikoj većini zemlja sa Muslimanima.
Evo ugledah 5 autobusa punih Arapa, sad ce svi klanjat u FIS-u. Skloni se, strefit ce te srcani udar. Nose i razglas, da uce ezan.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Puno vise ih je izaslo iz BiH