Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslala bih na kastraciju, apmutaciju ruku i oterala u dzunglu svakog majmuna koji digne ruku na zensku osobu! Takav ne zasluzuje da ima sve ovo navedeno! Ostale bi mu noge da moze da skakuce i jezik da moze kao bezruki Tarzan razviti svoje jezicke vestine u komunikaciji sa zivotinjskom sebi slicnom vrstom,a onda bi mozda i uspeo da zasluzi mesto u civilizaciji.
Umjesto inatalacija brojača, pomenute treba da se obrate advokatu radi razvoda. Ako nisu udate pa izmišlaju okolini da se neisu udale radi nasilja an dženama njima ni dragi ALah ne može pomoći a ne instalirani brojači, kojeg same pritiskaju ! Mogu i policiji ako imaju problema osim sa mužem. Pa vlajda su u stanju nakon desetina miliona KM koje su uzele na ovaj način da navedu profil tog zločinca koji vrši nasilje. IL IMAJU KOLEKTIVNU AMNEZIJU KO ALISA MUTAP ! ? :))
srećom nemam žene!
JEdan od najpametnijih ljudi kojeg sam vidio na klixu. Ostali se prvo zajebu sa ovakvim pritisakivačicma tastera pa onda dođu tobe.
@frka hvala ti na lijepim riječima :).
logo BHT repriza.
Ja sam protiv nasilja nad muškarcima. Ne treba im braniti izlaziti u provode, niti zabranjivati da imaju ljubavnicu/e, niti zabranjivati da se izležavaju ispred TV i kompjutera dok ti rintaš i po kući i na poslu...
tako je. sloboda muškarcima
Fuj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Realno, samo p*čka će udariti ženu ili bilo šta fizički slabije od sebe. Izgleda nam je društvo puno p*čaka xD
Svako podrzavam i protiv sam bilo kakvog nasilja ali bi zene trebale malo tolerantnije biti i da neigraju uvijek na prvu vec da ponekad lopticu zadrze i kod sebe.Puno bi bolje bilo