Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao komentara. Bez obzira na sve historijske događaje, zbog kojih ih neko podrzava a neko ne, trebaju nam njihova ulaganja i bilo koje druge drzave. Jeste da ce i oni imati koristi, ali cemo i mi. Pa neka i nas neko pogleda, a bio sam u njihovoj prelijepoj zemlji, jaci su od EU, to govorim radi onoga sto sam vidio tamo. Ali ne, vi raspravljate o historiji, bas me zanima koliko poznajete Osmansku drzavu i njenu upravu u BiH, pa tako pricate...Turci, Rusi, Indijanci, Spanci itd...sa svojim investicijama u BiH svi ste dobro dosli...
Dovoljno ste brinuli o nama kroz stotine godina,vrijeme je da se samo za sebe sad brinemo.Kako ne volim ove dvolicne Turke..
Mislis na tzv. bos. srbe zar ne?
VI BRINETE? HAPATE OVU NAPACENU ZEMLJU ISTO KO STO HAPATE TURISTE. BIO I VIDIO SAM SVE. HM . KO VAS NE ZNA.
Mi ne znamo sta cemo sa svojim Bosanskim/Balkanskim Turcima,jos nam sad treba da se zakace i Anadolski Turci.Mars bagro Turska iz Bosne.
Nek Turska brine o očuvanju mira u svojoj avliji, s K u r d i m a, svaki dan im postavljaju b o m b e i u b i j a j u vojnike, hvala im i nek o d j e b u od nas.