Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite vise tu suplju.Samo nesto "ceremonijalno" prodajete obicnom narodu.Zasto ne zaustavite ratove u kojima gledate samo svoje interese.Zasto gledate milione gladnih ljudi koji umiru od gladi u Somaliji i ostalom dijelu svijeta? Uradite nesto konkretno po tom pitanju,dosta je patetike i suplje.
Za klimatske promjene ako uopšte utičemo na klimu krivi su najviše i to po ovome redu: Kina(29%), USA(14%), EU(10%), India(7%), Rusia(5%), Japan(4%), Njemačka(3%).... BiH ispusti toliko da nas nema na spisku, što znači da mi uopšte ne utičemo na klimatske promjene. Zabijem lobistima klimatskih promjena koji lobiraju u BiH. Klasični lopovi i prodavači magle... Svi upaliti svijetlo slobodno i sve što radi na struju jer mi smo male bakterije u poređenju sa ostatkom svijeta.
Ali pripadamo ostatku svijeta, zajedno sa SVIM ostalim bakterijama. Bitna je svijest pojedinca- kada se svima promijeni, eto ti velike promjene. Kada krupna riba vidi veci obraz kod bakterije nego kod sebe, mozda se od zavisti promijeni nabolje. Ne nuzno, ali u teoriji svakako xD Sta znaci sat nekome? Upalis svijecu i provedes ga romanticno sa voljenom osobom. Ez.
i mene isto zaboli...