Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto smo seljaci, nepismeni i pravimo se pametni u svemu. Cim predjemo Metkovic odma pojas, nema bacanja opusaka kroz prozor i sl. Lupaj stoku po dzepu nek usi spadaju majmunima!!!
Cim prodju Metkovice pisaju po kamenjaru
Nema tu spasa, to je u nama i lijek ne postoji. Najgori natod na planeti.
Opsta nebriga je na svim poljima.
KO SU """"ONI"""""!?! ODGOVOR: Oni koji uskoro, bespotrebno poskupljuju struju.
Dodju stranci i seru nam ne osnovano. Bih ima 54% pokrivenost 54% . Gazdovanje nam ne jedno od najboljih u Evropi. Imamo prirodne raznodobne mješovite sume kakve bih i oni voljeli imati. U ovom WWF rade ljudi koji nikad nisu radili u šumi.
Ti druze informacije nalazis po facebooku. Izvori: vjeruj mi, znam sta pricam.
bitno je da se pojednici iz sda i hdz obogate na mini hidrocentralama, ostalo je manje bitno
Nama ne trebaju vise ratovi…priroda ce nas srediti
Sto vise mini Elektrana i posjecite to jos malo sumskog bogastva pored rjeka , pripremite se da zivite ko ribice u akvarijumu , stavam drugo preostaje kad vas krezava bagra pljacka i vodi u propast .
Kako da se brinemo kad cika Mile misli da su to njegove sume sa sve zivotinjskim carstvom.
Ribarenje s mrezama je rak rana ribljeg fonda
Ja bih samo jos dodao i zbog krezave stoke