Uputio apel političarima
1
William Hague: BiH mora promijeniti Ustav
Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratiti Re*publici Bosni i Hercegovini NJEN JEDINI I LEGALNI USTAV koji je DEMOKRACIJA i Ustav RBIH-e ! Dosta vise Daytonske srbo-ce*tnicke terore terorizma srba i srbije nad DRZAVOM i GRADJANIMA RBI-e ! Nek DODJE IZ DUP*ETA U GLAVU pojedinima, BIH-a ima svoj DEMOKRATSKI USTAV RBIH-e koji je i dan danas VALIDAN JER NIJE BILO DRUGOG USTAVA U RBIH-i ! Daytonski Sporazum nije Ustav vec Sporazum ! Ustaj BiH-o i VRACAJ SEBI SVOJ LEGALNI USTAV RBIH-e i lopove politicare mafiju-bagre - foteljase i izdajnike ko i neprijatelje RBIH-e ZAUIJEK SKLONITI S VLADAJUCIH POLITICKIH POZICIJA VEC 20 godina koji ih CUVAJU ZA SE I SVOJE BLIZNJE PREKO DAYTONSKE DIKTATURE rusitelja i neprijatelja RBIH-E pljackajuci i zlostavljajucu drzavu i gradjane RBIH-e !!!
ukinuti entitetsko glasanje je cilj
Zar su ti Dodo i kompanija toliko isprali mozak? Ne,nisu.Znaš ti dobro da su tvoji preci bili muslimani.Primi Islam i očisti duh i tijelo.
Kad govorimo o terorizmu moramo ispitati ko je dao bh pasos bin ladenui koga I gdje su posjetili otmicari aviona 11/09/2001 na 24%
Ugledaj se ne Kustu pa pottraži korjene, jer kad ih nađeš ubjeđen sam da ćeš se prosvjetliti i zalagati za što brži proces nezavisnosti RSa više od ikoga!!!
Primi Islam u svoje srce i oprostit ćemo ti
@Englez Haha, ti me zbunio? Bas si umisljen ako mislis da ti sa svijim skromnim odgovorima mozes nekoga zbuniti. A ne, fasista si zato sto citav jeden narod mrzis, sta je i razlog zasto ustvari podrzavas NATO. Ne podrzavas ga zbog vrijednosti za koji se \"deklarativno\" bori nego zato sto je Srbe bombardovao. A to pokazuje da ste vasoj tradiciji uvlacenja ostali vjerni. Hehe...
Islamski teroristi mnogo ste maliiii i nebitni:)A lažnu istoriju ostavite za sebe!!! Uostalom nije još ostalo mnogo od države za koju se zalažete!!! lične karte, sve manji budžet , podjela državne imovine!!! pozdrav od državljanina Republike Srpske od 2013. i u ličnim kartama, a vi nastavite živiti u iluzijama i halucinacijama!!!
Srbi i Hrvati su pokršteni Bošnjaci
@Srbin kontradiktiras se u istoj recenici. dosadan si postao, izgleda da sam te zbunio preko svake moguce mjere. Samo nemoj pasti niz stepenice i slomiti se nekako....... idem sada da podrzavam NATO BAGERE, kao i ostatak planete. Nadam se da nisam Fasista zbog toga?
Srbi ma.mu vam j.e.b.e.m hihihi
@Englez \"Pa nisi ti Srbin, Srbija nikad nije uspjela zauzeti Bosne, tvoj pradjed je dao sinova i sinova da porazi Srbiju...... Zasto se ti brines?\" Pa zar opet? Englezu, u civiliziranom svijtu svako ima pravo da se izjasni kako god hoce? To nema veze sa pradjedom. Zasto ti negiras da sam ja Srbin? To je zakonski zabranjeno da se negira nekome nacija! Tebi je jasno da za tekve stvari mozes biti prijavljen. Kakav si ti Engelz i multietnicar a ne priznajes medjunarodno pravo?
na kraju krajeva, ispade....... Pravoslavci su do nekidan davali sinove da poraze Srbiju.... a sada se isti nazivaju Srbima..... nema odgovora na to.
@Srbin Znaci ti otvoreno mrzis a sumnjas da ja skriveno mrzim i hoces da kazes da je to pogresno? Vadi gusle da ti pomognu, mozda ces ispasti pametniji.
BILI SMO ZAJEDNO PA SMO SE POBILI.
pogledaj samo malo ISTINE to jest DNK ako te zanima ko je ko....... Bosanci su manje pomjesani sa Srbima nego Norvezani sa Kinezima........ Ustvari Bosanci prave svjetski rekord jer su mozda jedini ljudi sa preko 45% jednog izvora koji potice iz Evrope.
@Englez \"Opet nisi ustanju shvatiti da je Bosna postojala prije Islama..... i nema blage veze sa bilo kakvom religijom\" Ja to pitanje religije ne potezem. Nego potezem cinjenicu da ste se poklonili okupatoru(vise puta) umjesto da se boriti protiv istog. Znaci, vi ste izdali drzavu i morate biti kaznjeni za izdaju, kao u svakoj normalnoj drzavi! To se ne tolerise! \"Bosna je UVIJEK bila prijatelj bilo kome ko nije volio Srbiju ili Srbe\" Ah, evo i potvrde da si ti nacionalista i fasista. Mrzis jednu citavu naciju i generalizujes njene pripadnike. Tipicna pojava kod Fasista i Nacista! Ti si dobar prijmer tipicnog Bosnjaka. Pravis se ovdje veliki multietnicar i Evropljanin i onda kroz mali razgovor otkrijemo da si ustvari kao dvoj dedo iz SS Hadzar divizije. Tako je Zlatko L. pokusao kod Hrvata pa mu isto nije proslo. Dzaba vam je sve lazni multietnicari...