Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci nevjerovatno je koliko klix potencira ovaj text. kao da sa ciljom huskaju narod. Za ovoga niko nikad u Bosni nije cuo, a jos manje je da ce se potresti Evropa zbog nekog lika za kojeg evo klix pise peti tekst u dva dana !!!!!!
Nije ovo huskanje naroda. Ovo su samo cinjenice da je narodu u Europi dosta migranata i svakakvog sljama sto se slije u nju. Jedino desnica može to spriječiti... Zamislite da se u Sarajevo slije 200 000 migranata i da se ti kao domaći stanovnik koji je gradio taj grad počneš nesigurno osijećati u njemu...
Goti i Avari su srusili zapadno rimsko carstvo a malo im se dalo mogucnoszi...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ko nije u belgji i holandji nema sta da komenterasi! dje to ima da ti migrant koji nece da se integrise blokira gradove i sa dignitim prstom vice alahuekber! nek svak ima svoju vjeru ali ne silom drugom namecati!! a sta se tice ilegalne migracije za sve je kriva njemacka njihova politika je zlo covjecanstva
ko da mu je karadzic babo jbo sebe
U Nizozemskoj, većinu uslužnih djelatnosti, nižerangiranih poslova, prevoza (taxi i javni prevoz) rade osobe iz migrantske populacije. Ovaj ako formira vlast, očekujte strašne potrese na ulicama ove države. I prije desetak godina, ovaj je izazvao probleme i podjele u Nizozemskoj, smirilo se njegovim procesuiranjem. Preko 20 % zemlje čini stanovništvo iz migracije. Preko 3 miliona od 17 miliona. Na udaru su prije svega Amsterdam, Hag, Rotterdam, Eindhoven.....
Podjela je osjetljiva. Kad pitaš zašto? Uglavnom se žale da je migracija oborila cijenu rada, da neće da mijenja svoje navike i da im preoteše žene.
Glumis nekog ko zna, al stvarno idi se malo edukuj o tom sto pretendiras da znas
Naslov za psihijatrije! Ko će koga pretresti , možda na carini.
Kao što sam prije dan dva ovdje napisao/i dobio mnogo dislikea/,globalno svijet skreće u desno. Danas desničarima nisu interesantni Židovi u EU jer je to pitanje učinkovito riješio"brkica".Danas se glasovi prikupljaju na islamofobiji, kao što se vidi i vidjet će se-uspješno. Prihvatanjem realnosti veći su izgledi da se umanje negativni učinci....kao što brkica nije stao na rješavanju jevreja neće ni današnji brkati stati na muslimanima.
Ovo je sve odvratno ali najgore je sto mi imamo najgori odron od politicara...
Pa šta je mislilia svjetska elita pokoriti Evropu tek onako. Pa neće ići. Evropa neće biti crna i pretvorena u bliskoistočne pripizdine. Bošnjo.
Jel mu posl’o buket ruza vepar iz Laktasa?
Nikad nisam bio orjentisan prema desnici, ali imam osjećaj da ta struja može pomoći više Europi nego dosadašnji liberalni sistem koji nije ničemu vodio (mislim na zadnje godine). Prevelike migracije ne idu nikome u korist, svjedoci smo šta ona čini našem društvu i odvodi kvalitetne kadrove.
2030te mogle bi biti ko 1930te, samo sto ovaj put Treci svjetski rat bio bi kraj ljudske vrste
ovi u komentarima nek se nauce da se kaže Evropa, a ne Europa. ne glumite engleza molim vas kad ne znate ni bosanski kako treba
Evo vrlo smo se potresli. 😄 Kao i cijela Evropa. Anti islamistički? I? Šta je tu loše? Neće lice Evrope biti braon NIKAD. Zapamtite to. Evropa se budi.
Dosadni ste, i niste upiznati sa NL politikom. To je sve sto cu vam reci
pa evo da komentarisem , ovde u NL migranti dobiju sve stan , lovu (2000E po porodici plus djecji dodatak) , skolu , a jebu nas u mozak , a ja nemogu stana da kupim ispod 400.000 E ...a oni dodju ovde i sve dobiju dzaba.....a vecina mutavci sa 6 djece...
A ti kao rodeni holandan?
Mocro mafia to sredjuje..
Pruzimo ruku rusiji dok nije kasno EU ce da bude novi blitski istok. Koliko ima nerjesenih granica kod njih ni afrika im nije ravna plus islamofobija građanski nemiri odnosno unutarnji rat.