Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove što ste ponijeli da li su bile zaledjene ili odledjene?
@DRyNSKy Vasković je možda bolestan čovjek, a ti si sigurno bolestan i nisi čovjek!
Ko bi normalan ostavio dvije mrtve mačke u frižideru na njegovom mjestu? Uozbiljite se ljudi...
Misteriozne mačke u zamrzivaču?!
https://www.youtube.com/watch?v=xuaEEX07fZs
Srbin navikao pisati i objavljivati laži po balkanu, ali maco ovaj je sa zapada, tuži te bez pardona..pa će biti opet belosvetska zavera protiv golorukih srba da da
Za mene Vaskovuć nije normalan...Srpska novinarska škola...Nebuloze uvijek...U ovo samo srpska nepismena bagra vjeruje...Tako im radi i Dodik a i ostali voždovi čitav život...
reptilska posla
Ne zna se više ko je lud a ko luđi na ovom svijetu. Normalnih nema.
Google ne prikazuje niti jedan rezultat za pojam Wigemark cats. Znači naše novinarsko čudo Vasković jedini ima direktni kontakt sa ljudima koji su čistli Wigemarkovu vilu i jedino su njemu bili voljni otkriti tu informaciju.
To je glupost, bile su 3!
vaskoviću ne mogu oprostiti intervju u srebrenici nakon pada. stvarno, hajte zamislite sebe kao srednjevjecnog muskarca, oko Vas ubijaju i kolju muškarce i dječake a vas intervjuiše jedan slobodan vasković koji vam smirenim glasom na vaš odgovor "ne znam" kaže "znaćeš ti znaćeš".
Bolje da su nasli Dodika, Covica i Bakira u zamrzivacu hahahahah
Eto sad Vasković izmislio.
@bosman345bosanski Moze novinar biti na "pravoj" strani ili na "krivoj", ali cinjenica je da 99% njih s vremena na vrijeme laze. Doduse, ima i onih koji stalno lazu, dovoljno je otvoriti Informer, Alo i slicne portale..