Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sankcije ,sankcije i samo sankcije ,finasiske,vizne,imovinske i red u kuci milina bozija.
Ne jedi govna. Kod nas se vjenkaju kad se trebaju formirati pa se cjenkaju kroz citav mandat. Jel ti nadgledas BiH ili Ruandu?!
Izvini al Ruanda je danas sredjena drzva za razliku od BiH mozda zato sto nije imala ove nadzornike.
ti stvarno mislis da je nekome stalo jos sta ti govoris, ova stoka samo silu razumije , suspenzija, zatvor...ako to ne mozes suti i budi zabrinut
G. Wigemark ubaci koju milijardu KM u PIO/MIO fond da bi penzioneri redovno uplatili režijske troškove.
ova evropska lopovija daje legimitet našim imbecilima na vlasti, da hoće istinske promjene tražili bi da sa nekim drugim razgovaraju, mi bi imali vanredne izbore, i crkavali bi od gladi dok ne nadjemo prave ljude ..
Blokirajte im plate....?! Posto svakako ne postoji odgovornost u ovoj državi
Ne smije ovo, ne treba ono, osuđujemo, apelujemo, molimo, želimo... Drage moje bjelosvjetske diplomate, nema od toga fajde na ovom Balkanu. I nemojte nas samo vi, neoimperijalisti, podučavati učtivosti i pravilima, majke vam! Dovoljno je što ste nas naoružali i podijelili u 6 zavisnih kolonija koje crpite uzduš i poprijeko!
"konkonstruktivniju klimu" mogu, jarane, samo napravit sebi novu klimu na zgradi.
Circus
Ja cuo da te Dudko otkacio sto mu niste dali vizu u Ameriku.Dok mu se ne izvines nema price