Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wigemark: Ostatak svijeta ne može čekati BiH, morate iskoristiti pružene prilike. Kada je Republika BiH tražila svoju priliku 1992. god vi i vaši šefovi ste je oduzeli i dozvolili rat. Kada ste skontali da rat dobija Armija BiH, onda ste izmislili, Vašingtonski, pa Dejtonski sporaum i spasili nemuslimane od poraza. Kako se nebi uradilo po željama većine uz, naravno poštovanje, poražene manjine, ovoj ste državi navukli ludačku košulju sa benefitima za one koji su počeli rat. Sada nemate ni znanja
>>>> a još manje snage da ispravite sve greške koje su dovele čak do terorizma i genocida. Gospodine, ako iko želi ulazak u NATO i EU to je bosanska većina. Ova želja nema zadnjih namjera koje imaju ostala dva naroda. Ne postoje u narodu većine kalkulacije " pokazaćemo mi njuima"! Takođe većina nema rezervnu domovinu, niti je želi! OVU NAM NAJLJEPŠU I JEDNU JEDINU, SA SVIM STRATIŠTIMA I SREBRENICOM, SIGURNO JE, NIKADA I NIKOME NEĆEMO DATI! A vi kako hoćete.
@alejalipa92 Treba stalno isticati da je radikalizam kod manjeg dijela Bošnjaka direktna posljedica što je Evropa izdala svoje sopstven principe u BiH, i kako kažeš, nagradila zločince.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ih ne mozete nam vi dati toliko prilika koliko ih mi mozemo uhebati :) Kad cete ba vi strejndžeri skontati da našoj eliti i mudrim vođama nikako nije stalo da mi krenemo pravim putem i svjesno nas koče u tome, jer je ovakav sistem i stanje oni jedino sto znaju i samo tako mogu opstati.
Putuj evropo,nama je lijepo,taman kako smo zasluzili!
Bosanci, njih preko milion su odavno ušli u EU. Ostali neeka krenu njihovim putem ili neka se jebu i dalje u vukojebini dok ne izgrade Republliku zrelu za Evropske integracije.
frog face
Ovo stvarno postaje smesno, dokle vise sa praznim saopstenjima i lazima? Savrseno je jasno da Brisel ne zeli vecinski muslimansku drzavu u procesu radikalizacije unutar unije. U isto vreme, razmislite koliko ce RS jos hteti da trpi vas propali "multietnicki" projekat.
HOCEMO GLASANJE , BEZ HRVATA , DA LI MI UOPSTE ZELIMO EU , MENE NIJE NIKO PITAO
Cuj ne moze cekati? Pa sami ste nam skrojili luđacku kosulju i sad mi krivi??
mit to hocemo a oni to ko nece, mi ko necemo ali oni to hoce..hebe lud zbunjenog , fukara se bogati a narod gladuje...atomska bomba i AFERIM
de ba ljudi kakva EU, kojicemokurac mi tamo?? U nas je veci standard nego u Rumuniji koja je evo 12 godina u toj EU, pa vi sad malo razmislite..
sto ne bi i mi mogli ko rumuni prositi po njemackoj??? kakogojchojc
@GovnoJed oni tradicionalno prose po Italiji, slabije po njemackoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Popusi ti nama kyrac I gospodju povedi ako imas kakvu dobru.
Благост и кроткост погледа господина Вигемарка су метафора кроткости и благостања које нас очекују у ЕУ.
sad nam je otvoren put u europsku zaDnjicu.čestitam
Mislim i povrh svega sto mnogi drugi misle, ali ovo je stvarno prilika da za 3 i pol godine udjemo u EU. Mislim da uz dobru volju svih vladinih struktura bi bez ikakvih problema mogli konacno vidjeti i malo boljeg zivota, jer gradjani BiH to zasluzuju. Dosta je bilo pravjenja torova i separatisanja i dobro bi bilo da to famozno nacionalno pitanje prepustimo istoriji i konacno krenemo tamo gdje smo davno trebali biti u EU.
Hajte vi, nemojte nas čekati....iz više razloga