Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ovo hobit i debil Eu, spavajunjao Inzko a sve idu linijom.manjeg otpora ..kod dodila i covica toga nema .oni ih smaraju sa avojim glupostima dok ljevica u BIH kenja samo o Vlasti i ko ce s kim dijeliti budjete...
Bit ce posla samo neće biti radnika
Ko ovdje ostane pricat ce.
Go.no lobira za Covica, mrs
Bosna bi trebala biti predmet koja bi se izučavala umjesto hemije
vidimo se u Njemačkoj...
Ovakvim kriminalnim i nakaradnim rezultatima posebno u RS, iako i u federaciji nije mnogo bolje, nikakav napredak se ne moze predviditi nego samo jedna teska kriza.
I on sam kaze ,,trebalo bi",a ta rijec vlada od rata.Mislom da tu rijec ,,trebalo bi"hitno zabraniti i ici sa naredbama.Svaku naredbu precizirati datumom.Ko ne ispuni naredjenje kazna i smjena.Ljudi ostarise cekajuci nesto bolje.
KOJI JE TO IZMIŠLJENI LIMIT ZA OCJENJIVANJE.IZMIŠLJATE LIMITIRANJE ZBOG CENZURE.SRAMNO.
Nisam bas siguran da ce i naredni saziv vlasti mnogo tome doprinijeti jer koliko sad vidim bit ce ogromno natezanje konopca naprijed i nazad.Dva rusioca ove zemlje Dodik i Covic ce vuci nazad a ove stranke lijevog bloka ce probati tegliti naprijed.Od same vase price ova zemlja nema nista
Ali zato ćemo iz dana u dan biti zaduženiji i zsduženiji za milijarde, od kojih obićni građani kao ni držsva NEĆE imati nikskvog interesa ! INTERES IMA PAR BJRLOSVJETSKIH I DOMAĆIH BOSOVA.
o wigemarČe mudri samo sredi da se izlazi iz zemlje bez viza, pa ce te 4 godine lakse da se prebrode 😉
MUFLJUZ , NAMA NISU POTREBNE ,, TEŠKE,, VEČ ISPRAVNE ODLUKE DA NAROD NORMALNO ŽIVI.VI NAMEČETE VJEČITE IGRE BEZ GRANICA.
Jel nam to hocete uvaliti jos tzv reformi iz naseg dzepa
Iako znaju da su nacionalisti u velikoj mjeri izfabrikovali izbore EU je jucer su ipak precutno pozdravili i podrzali izbor Zeljka Komsica sto je jedan veliki korak naprijed, a drugi takav uspjeh iz RS-a se pored ruskog i inzenjeringa Srbije i nije mogao postici, sto ostaje kao status kvo i nastavak stagnacije i agonije do daljnjeg.
Svaki izbori su prelomni. Svaka godina godina istoriskog znacaja... a ubstvarnosti teska apatija sve gore i gore