Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam znala da jos uvijek postoji smrtna kazna igdje u BiH.......iskreno ne znam sto ce nam kada se nikada ne koristi...........il brisite.........il koristite......ovako je samo bezveze slovo na papiru
....ja mislio o Srbiji je riječ
@novibosman345 znam da je jugoslavija imala smrtnu kaznu, mozda je srbija i preuzela to iz starog zakona........a mozda i RS, ali ne vidim svrhu ako se ne poseze za takvom kaznom............ja licno nisam protiv smrtne kazne.......neki monstrumi samo to i zasluzuju.........
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
apsurd je da genocidna tvorevina uopšte ima ustav , ima li igdje u svjetu da nekakva regija u sastavu neke države ima ustav , parlament i vladu..
Bavarska!
Podlogu za vlastitu politiku Bavarska je dobila Ustavom koji je prihvaćen krajem 1946. godine. Prema njemu, Bavarska je slobodna pokrajina (republika) i narodna država (demokratija).
Wigemark se baš bavi prioritetima. Aferim.
Wigemark, ebem li ti mamu lopovksu licemjernu u pakavelu... Lik je stranac plačenik koji radi za svoje interese...Ovo je najveći neprijatelj BiH i svi koji podržavaju njegove preporuke i ideje Bilo bi extra kada bi ga objesili u rs-u :)
Zapažanje za dan 09.listopad.2017: Pomoću svoje diplomatije i dijaspore Tariguzija (Digujočmarija) [Srbija] je opet podsticala i izazivala nedavne tenzije unutar Španije između njenih dijelova i regija gdje već nekoliko godina pokušava još i da stimulira i raspaljuje netrpeljivost između starosjedilaca i izbjeglica te migranata.
Dje ce djikani bez smrtne kazne😂😂😂
Maidi bre u Ameriku da kakis o smrtnoj kazni..... U BiH je serijat i tacka.
Smrtnu kaznu treba ukinuti u Republici Srpskoj, ali to sa tkz. BIH nema nikakve veze... za to pitanje je nadležna Narodna Skupština Republike Srpske.
Ukoliko narodni poslanici Republike Srpske odbiju da ukinu smrtnu kaznu - tkz. BIH mora biti izbačena iz Saveta Evrope.
@BosnaUinatSvima Ne znam da li treba ukinuti Republiku Srpsku, ali znam da je to nemoguće...
Ko je ovlastio ove spodobe da se ponasaju ka da su nam ocevi?
Tako je, smrtna kazna je pradavno zlo kojem je vrijeme isteklo...
oko za oko, zub za zub
@SheRainee Mislim da je ljudski rod napredovao i prevazišao taj princip... bar ovaj zapadni dio planete kojem i dosta naših ljudi pripada...