Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce se viditi pravo lice eu i njihovih planova za ovu vukojebinu kojoj bi da vladaju kriminalni klanovi i fasisti
Ovi Hrvati su kobajagi neki evropljani a hoce da ustav BiH i izborni zakon bude takav kakvog nijedna evropska zemlja nema,nekakav prapecinski sta li
A akcize ste znali uvesti ...
OBIČNO KAD SE NE DOGOVORE, U ŠTAMPI BILI SU KONSTRUKTIVNI I KREATIVNI
Neka neko kaze Wigemarku, da ce Inzkova biti zadnja!;)
ugasite skupštinu da ne troši pare... napravite Vijeće poglavica Bejha da odlučuje o sudbini zemlje.
Evo šta kaže kuzvac od ovce WIgemark: NAPREDAK, bilo prisutno VAN PARLMENTA 4 od 5 lidera, slejdeći PUT 5/5, PA NAM PARLMENT VIŠE NIJE NI POTREBAN. Mi možemo ko za akcize, 70% građana protiv ja malo zavrćem ruke i uši parlmentarcima koji i eto ga ! Dakle NIKO BNEZAVISAN PSOLANIK U OVOJ ETNOD EMOKRACIJI NEMA PRAVO NA SVOJE MIŠLEJNJE A NITI GA SE ŠTA PITA. Možel biti bolja ilustracija položaja OBIČNOG GRAĐANINA, GLASAČA I PORESKOG OBEVZNIKA U BIH ??
P:S:. Nije bio prisutan FAhro a bez njega ČOVIĆE NEĆE NITI MOŽE PROĆI. A FAhro neče da dolazi na ove SENASE SVE DOK NE BUDE OSLOBOĐEN NA SUDU ! Dakle oko 20 Maja mogla bi uslijediti SENASA U PUNOM SASTAVU GDJE ĆE SE DONIEJTI ODLUKA A NE U PARLMENTU !
UH PADE MI KAMEN SA SRCA. MORE BIT DA BIDNE TAKO :) Očekujemo PRAVNU DRŽAVU U BIH VEČ OD PONEDELJKA ! Slava Muhamedu ČEngiću :))
UH PADE MI KAMEN SA SRCA. MORE BIT DA BIDNE TAKO :) Očekujemo PRAVNU DRŽAVU U BIH VEČ OD PONEDELJKA ! ALava Muhamedu ČEngiću :))