Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos samo akcize jel tako? mamicu vam jebbem....
@100kradnihmjesta Mora da će "izraziti zabrinutost"...
Sav porez se isključivo mora plaćati lokalnoj zajednici gdje se prihod i dobit i ostvaruju.Samo tako mi komunisti možemo kupiti neku raseljenu opštinu u BiH i dokazati u praksi da je komunizam najbolji društveni poredak i preuzeti čitavu zemlju , opštinu po opštinu.
Balkanski balegari sistematski protjeruju svoj narod jer najpoželjnije radno mjesto je u nekreativnom državnom sektoru potkovano za stranačku guzicu uhljebsko-parazitske zaštite...
Mog'o je Wigemark i Zisku CD pogurat' malo.?
lav is in di er......
bem vam i boga i evropsku uniju
prije da ih zabolje dupe nego sto imaju strpljenja
JE LI TO BRISELSKI BIROKRATA ALUDIRA DA SU ZAVSTANJE U BIH ISKLJUCIVI KRIVCI BIH POLITICARI, A NE I MEDJUNARODNA ZAJEDNICA, A POGOTOVO EU KOJA PRIHVATA I NAMECE APARTHEID STANDARDE U BIH PO ZELJAMA ZLOCINACA I FASISTA IZ BEOGRADA I ZAGREBA? NAMETNITE KONSTITUTIVNOST MANJINA UBEUBPARLAMENTU KAKO STE JE NAMETNULI BOSNI U DAYTONU?
nisu politicari krivi,krivi smo mi koji smo im dozvolili da rade to sto rade,da smo imali svjesti i muda i u startu sasjekli sva ova sranja koja nam se desavaju mozda je i bilo spasa za nas,ovako su ojacali finansijski kao nikada do sada i biti ce tesko boriti se protiv njih
Kome ovaj pametuje? Pa narod BiH nije toliko zatucan da ne shvata neke stvari gospodine!
Govnazde opet :(
Mara u piz. Materinu i ti i eu. Vi da hocete za 24 h bi rijesili ovo sranje
NECEMO NIKAD RADITI NISTA SAMO CEMO SE PRCITI I PIT KAFE
Samo nek nepuca😂😂😂😂😂😂
građana BiH nemaju strpljenj na političare niti na EU